Y E L L O W

The happiest color

Dress: BikBok
Sandals: Bianco
Bag: Chanel

• • •

It’s not often that I wear color, but when I do, I prefer them super happy and fun!! Yellow must be the happiest color there is, and I actually love it in combination with black. This dress is from Never Denim/BikBok, and I got it in both black and yellow. I just saw it on sale half off, so if you like it you should hurry over to your closest BikBok store! Today my plan is to just get a lot of work done, as my man and I are heading to his family’s estate up in the mountains for a day trip tomorrow. Can’t wait! I also have a big decision to make that I’m constantly thinking about.. I think I need to share it with you and get your input later, as I have no idea what to do. But now – coffee and werk! See you babes later

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Det er ikke ofte jeg går med farger, men når jeg først gjør det foretrekker jeg en skikkelig gladfarge. Gul må jo være den gladeste fargen av alle, og jeg elsker faktisk kombinasjonen av gult og sort. Denne kjolen er fra Never Denim/BikBok, og jeg kjøpte den i både gul og sort. Jeg så de akkurat på halv pris på BikBok-salget, så dersom du likte denne kjolen bør du løpe avgårde til din nærmeste butikk! I dag er planen å jobbe godt ettersom turen går til kjæresten min sin familieeiendom oppe i fjellene i morgen. Jeg gleder meg! Jeg har også en stor avgjørelse å ta som jeg veier for og imot hvert eneste sekund.. Jeg tror jeg må dele alt med dere senere og se om dere har noen gode råd til meg, for jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Men først – kaffe og jobb! Vi skrives senere babes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Ingrid says

  Hallo! Nå venter jeg i spenning på den store avgjørelsen din. Er det studier du har kommet inn på og som du ikke vet om du skal svare ja eller nei på? Uansett hva det er, lykke til, fine du! Jeg blir så utrolig imponert over alt du får til. Jeg liker å se bilder av deg og klærne dine, men helt ærlig så leser jeg mest bloggen din pga de innleggene der du skriver om deg og livet ditt og tanker. Du er så klok! Du inspirerer meg på så mange positive måter, både små og store: være en god venn, ha det gøy (hehe, jeg elsker snappene dine) og drite i hva andre synes, gå på fjellturer, spise god mat, kle meg fint og stilfullt og så mye mer! Du skrev tidligere i vår at du savnet utfordringer? (husker ikke akkurat ordene du brukte) Heier på deg! Hilsen bloggleser på over 30 som har fulgt med siden begynnelsen

  • says

   Hei kjære Ingrid!

   Tusen millioner takk for UTROLIG fine ord. Nå blir jeg helt rørt her :) Åh, du er god du. Jeg skal fortelle dere alt om de nye planene mine veldig snart – jeg må bare få de siste detaljene på plass først! Men jeg gleder meg masse, og du tar ikke heelt feil i det du skriver, hihi :D Tusen takk igjen for fine ord og for at du har fulgt med siden begynnelsen. Du er fantastisk ♥︎

Leave a Reply