Winter Wonderland

 W H I T E    C H R I S T M A S 

Hi my loves! Long time no see, right? I’ve never taken this much time off of the blog, but jeez it has done me some good. I haven’t even opened the computer since the day before Christmas, and a little technology break was just what I needed after an intense year. Have you all had a nice Christmas? Mine was absolutely heavenly. It’s been so relaxed! I’ve eaten tons of yummy food, relaxed with my fam, had a Harry Potter movie marathon with my man, seen my friends who were home for the holidays.. I couldn’t have enjoyed myself more!

Now it’s time to slowly get back on track, even though I’ll still give myself a few more slow days.. I’m currently wrapped up in a blanket in the couch after playing in the snow with Bella, and I’m planning to stay here all day. Yes, we got snow!! I’m so incredibly excited about it, even though it will probably rain away in a few days.. Gotta enjoy it while we have it! I hope you’ve all had an amazing holiday♥

• • • • • • • • • • • • •

Hei kjære dere! Long time no see, eller hva? Jeg har aldri tatt så mange dager fri fra bloggen før, og herregud så godt det har gjort! Jeg har ikke engang åpnet dataen siden Lille Julaften, og en liten pause fra all teknologi var akkurat det jeg trengte. Kameraet har heller ikke vært slått på, og mobilen har fått ligge nesten helt i ro den også. Dette var akkurat det jeg trengte etter et intenst år! Det blir derfor ikke noen bilder fra min julefeiring, men jeg tror ikke sosiale medier trenger enda flere bilder av juletrær, julemat og gaver, haha.

Julen min har vært veldig rolig – og helt perfekt i mine øyne. Jeg feiret sammen med foreldrene mine, storesøster, storebror og hans kjæreste, og jeg tror det er første gang vi kun har vært voksne på julaften. Jeg elsker å feire med små barn, men jeg skal innrømme at det var utrolig deilig med en helt rolig julaften også. Jeg var kjempefornøyd med alle gavene mine – men det som var mest stas var selvsagt å se på når de jeg er glad i åpnet gavene fra meg. Da er man blitt voksen, da! Ellers har jeg bare slappet av med familien, fått tilbragt kvalitetstid med vennene mine som har vært hjemme i julen, og hatt Harry Potter-maraton med min kjære. Vi har sett fire filmer nå, og hvis jeg får viljen min jobber vi oss gjennom resten før nyttårsaften, hihi.

Jeg håper dere har hatt en fantastisk julefeiring, at dere har funnet roen og at dere bare nyter! Var det forresten noen av dere som fikk boken min til jul? Jeg har jo signert så mange bøker som julegaver den siste måneden, og jeg håper dere som fikk den ble glad! Det har ihvertfall rent inn Snapchats av boken, og det gjør meg så utrolig glad. Ha en nydelig dag og romjul videre dere♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Anne says

  Som du har fortjent disse fridagene! Gleder meg å høre at du virkelig rekker å nyte dagene. Som alltid publiserer du stemningsfulle bilder. Nyt tiden videre, vakre deg!
  Lurer veldig på hvor den nydelige kåpen er fra?

 2. says

  Så herlige bilder! Du har virkelig fortjent noen fridager, selvom jeg har savnet deg her inne! Håper du har fått ladet batteriene og at julen har vært god mot deg :-) Du har virkelig jobbet og stått på dette året – jeg er så stolt over deg! :-D Stooor klem <3

 3. Ia says

  Så bra du har hatt bra jul! Det har du virkelig fortjent! ❤️ Ser utrolig idyllisk ut med snø og skillelig jul… Sitter her på Sri Lanka i 30 grader og selv om det også er fantastisk, er det lite som slår ekte norsk jul❤️ Ha en fantastisk romjul videre! Klem klem!

Leave a Reply