Weekly Wishlist

Annonselenker

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here
8. here / 9. here / 10. here / 11. here / 12. here / 13. here

• • •

It’s been a while since I visited my favorite online shops, and I was honestly blown away by how many goodies I found!! This will not be good for my bank account, haha, but very good for my summer wardrobe. I absolutely love the wrap tops (number 2 & 3), and since they’re so budget friendly I think I’ll have to get both. I’m also obsessed with the open back top (number 12), and pretty much everything else in this post. Now it’s time to shop till I drop

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Det er lenge siden jeg har scrollet gjennom favorittbutikkene mine på nett, så nå tok jeg meg akkurat en liten runde – og ble helt sjokkert over hvor mye fint jeg fant!! Dette blir ikke bra for bankkontoen, haha, men veldig bra for sommergarderoben min. Jeg er helt forelsket i wrap-toppene (nummer 2 & 3), og siden de er såpass budsjettvennlige tror jeg at jeg må klikke hjem begge to. Jeg falt også pladask for den enkle toppen med åpen rygg (nummer 12), og stort sett alt annet i dette innlegget. Nå skal jeg unne meg litt nye godbiter til sommergarderoben, og jeg kjenner at det blir vanskelig å begrense seg 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply