Weekly Wanties

1: here / 2: here / 3: here / 4: here / 5: here / 6: here
7: here / 8: here / 9: here / 10: here / 11: here

• • •

Once again, I just have to say «All I want is everything»! Every single piece is more than welcome in my spring wardrobe. The lace dress is absolute perfection, and I think the denim jacket will look amazing over it. The palm leaf iPhone cover is a must have, and the flower print dresses are just too cute! Especially since they have an open back, that just makes them perfect for spring. Ah, how I love spring fashion.. So anyway, hi guys! I’ve enjoyed a relaxing morning until now, and soon I’m off for some errands and a lunch date with my love Eirín. Later the whole family is coming over to my house for dinner, so I have some serious cooking and cleaning to do before that. I love hosting though, so I’m excited! I’ll try to take some snapshots and show you guys tomorrow! Have an amazing day loves

• • • • • • • • • • • • • • •

Enda en gang må jeg bare si  «All I want is everything»! Hvert eneste plagg her er hjertelig velkommen i vårgarderoben min. Blondekjolen er ren perfeksjon, og jeg tror denimjakken vil være helt nydelig over! iPhone-dekselet med palmeprint er et must have, og de blomsterprintede kjolene er bare alt for søte. Spesielt siden de begge har åpen rygg, det gjør de helt perfekte til våren! Åh, som jeg elsker vårmoten.. Uansett – hei søtinger! Jeg har kost meg med en rolig morgen så langt i dag, og nå skal jeg straks avgårde for en liten lunchdate med min kjære Eirín, før ærender og storhandling står på menyen. I kveld kommer hele familien min på middag, så jeg har en del matlaging og rengjøring å gjøre før det. Jeg elsker å ha middagsbesøk, så jeg gleder meg! Jeg skal prøve å få tatt litt snapshots så jeg kan vise dere resultatet. Ha en nydelig dag, jenter

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Ida says

  Så utrolig fine wanties!! Endelig er vårmoten her😍 Høres ut som du har en superfin dag foran deg, kos deg!! Og god påske❤️ Nyt ferie og ikke vær redd for å ta deg en dag off, det trenger du også i blant. Klem fra meg

 2. Evelyn says

  Hei ♥️
  Din blogg er inspererende på mange måter, og ønsker å rådeføre meg litt med deg! Hehe
  Jeg skal i bryllup i Juli, og leter derfor etter antrekk.
  Kunne du ha lagd et inn legg med hvordan plisseskjørt evt maxi kjoer kan styles, med hvilke farger som bør passe sammen osv? Da hvit, svart og rød ikke er farger man kan bruke i bryllup :-)

  Håper du kan hjelpe meg med denne kleskrisen!!:-D
  God påske til deg!

  • says

   Hei søte du :) Takk for fine ord! Når det kommer til bryllup er jeg ingen ekspert på regler, men jeg kan absolutt lage et innlegg med litt inspirasjon :D Takk for tips til innlegg! Infinity (butikkene jeg jobber med) har fått inn en helt nydelig kjole som passer perfekt til bryllup, du kan se innlegget om den HER. God påske og stor klem <3

 3. Ia says

  ÅÅ den blondekjolen skulle jeg gjerne hatt! Så nydelig med blomsterkrans i håret, et glass hvitvin i hånden og masse fine mennesker i solen rundt <3 ahhh jeg gleder meg til sommer! Stor klem til deg <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *