Vinn Verdens Deiligste Vintersko fra ECCO

Annonse

• • •

God morgen, kjære dere! I dag har jeg gleden av å dele resultatet en morsom utfordring jeg fikk – nemlig å style ECCOs nye kolleksjon; UKIUK. De spurte om jeg ville vise tre forskjellige stylinger med skoene, og jeg var ikke vond å be! Jeg elsker jo slike ting, og ikke minst elsker jeg deilige, varme sko. Det at det var vinterstøvler fôret med naturlig lammeull det var snakk om var en stor bonus! Jeg har nemlig slitt ihjel mine gamle UGGs – fôret har løsnet og de ser rett og slett veldig slitne ut. Disse er faktisk enda deiligere enn UGGsene, og de føles mye mer solide på foten! Jeg syns de er tusen ganger finere også, ettersom de er mer nette og elegante. Utsiden av skoene er i mykt double-faced lær, og under finner du en robust gummisåle som holder deg trygg på glatte vinterveier og i tøft terreng. Helt perfekt!

Hvis du ønsker å kjøpe verdens deiligste vintersko, finner du UKIUK-kolleksjonen både i ECCO sine butikker og på nett HER. Sjekk forresten ut de andre fine fargene i serien også! Du kan også like ECCO på Facebook HER for å få nyheter og stylingforslag rett i newsfeeden din. Jeg skal i tillegg få lov til å dele ut et par til en av dere heldige lesere, men først – mine tre forskjellige stylinger av skoene.

#1 L U N C H    &   S H O P P I N G

Noe jeg syns er utrolig kjekt, både i hverdagen og i helger, er å møte venninner til kaffe, lunch eller en liten titterunde i butikker. Jeg setter så stor pris på disse avbrekkene i hverdagen – helt sikkert fordi jeg sitter mye hjemme og jobber uten kollegaer. Da er det utrolig deilig med en liten time eller to på en fin café! Dette er et typisk antrekk jeg ville slengt på meg i den settingen. Litt sånn halvpyntet med en lang kåpe, en fin veske og en søt genser eller kjole. Bergen er jo full av brostein (som dere ser på bildene), så jeg velger alltid lave sko. Disse passer perfekt!

• • •

#2 J O B B    &   M Ø T E R

Det blir mange møter med kunder i hverdagen, og ikke minst møter i forbindelse med min andre jobb som sjef for sosiale medier. Da velger jeg gjerne et antrekk som er hakket mer enkelt og elegant enn det over! En søt hvit pologenser, en lang og elegant kåpe, og en stor veske med plass til både data, kamera og en notisblokk. Jeg planlegger ofte møtene mine slik at jeg kan gå rett fra det ene til det andre, så de dagene er ofte både lange og hektiske. Da er riktig og komfortabelt skotøy helt essensielt!

• • •

#3 H V E R D A G    &    H E L G

Over ser dere eksempel på et antrekk som jeg bruker utrolig mye om høsten og vinteren, men som gjerne ikke kommer på bloggen. En rask tur på butikken, overnatting hos en venninne, hytteturer.. Da er det komfort all the way, med en varm boblejakke, favorittjeansen og gjerne en bag med plass til mye i. Jeg foretrekker boblejakker med innsving i midjen (eller ihvertfall muligheten til det), og en delikat fuskepels på hetten – da føler jeg meg fortsatt feminin og fin, til tross for at boblejakken ikke er det mest pyntede plagget i garderoben.

• • •

K O N K U R R A N S E

Jeg får dele ut et par UKIUK til en av mine fine lesere! Alt du trenger å gjøre er å stemme på hvilket antrekk du liker best, ved å legge igjen en kommentar her på bloggen. Blir det «1 – lunch & shopping», «2 – jobb & møter» eller «3 – hverdag og helg»? Bare legg igjen nummeret på stylingen du likte best som en kommentar, så trekker jeg en heldig vinner av verdens deiligste vintersko neste uke!

Masse lykke til

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Marte says

  Åå de Ecco modellene er så stilige!! Finnes jo ikke bedre sko enn Ecco. Likte veldig godt nr 3 – hverdag og helg, hentet masse inspirasjon fra dette antrekket <3

 2. Sofie Josefine says

  nr 1, og nr 2 var finest syntes jeg, men hvis jeg skal veldig en av dem så blir det NR, EN! :) er ikke mange vinter sko jeg syntes er fine, men disse var veldig fine!!

 3. Anne says

  Åh, for en fin mulighet. Jeg har allerede fire ulike skopar fra Ecco, fordi jeg vet at nettopp disse skoene er god kvalitet og bra for foten! Jeg liker aller best nr. 3 – av den enkle grunn at det er nøyaktig det dette skoparet eventuelt ville blitt brukt mest til!
  Ha en nydelig uke videre!

 4. Hanna says

  Synes outfit nr 3 var veldig behagelig og akkurat slik jeg liker det, så stemmer på den :) Hadde vært deilig å gått inn i vinteren med nye vintersko, da jeg jobber mye ute :)

 5. Lene NT says

  Åh, alle tre antrekkene var så fine! Men tror jeg holder en knapp på nummer 1 – lunch & shopping, sånn fikk jeg lyst til å kle meg også! Utrolig fine sko, krysser fingrene for meg selv! :-)

 6. Kristi says

  Synes du satte mye fint sammen her, men favoritten må bli nr 3 – bare fordi det så veldig komfortabelt ut og synes skoene kanskje passet best i den settingen :* Må bare få si at du også var veldig fin med sånn høy hestehale :)

 7. Yvonne says

  Likte nr 3 best! Synes det er topp å se et hverdagslig antrekk fra deg : ) og den jakken var kjempefin match til skoene! Hvilket merke/ hvor har du kjøpt den? :) Klem

 8. Lene says

  Jeg kunne selv ha brukt alle tre antrekk, men jeg likte best antrekk 1 :) Det ville være deilig med noen nye sko til vinteren når jeg er på barsel og går mange turer med barnevognen.

 9. Maria BL says

  Hellu! Jeg likte nr 3 – hverdag og helg best!

  PS. Du må gjerne poste det du kanskje ser som lite “bloggvennlige” klær litt oftere, det er alltid inspirasjon å finne hos deg, også i det hverdagslige :)

 10. Stine says

  Ooo vanskelig valg! Jeg tror dog jeg må velge antrekk 1, det var veldig deg og samtidig noe jeg selv ville valgt :) Du er nydelig i den genseren og skoene gjorde helheten litt kulere nesten. Og praktisk. Sykt lyst på de skoene <3

 11. Trine says

  Definitivt antrekket “hverdag og helg” :) Kjemefint! Disse skoene hadde passet perfekt til alle trilleturene jeg skal gå når min lille kommer om få dager <3

 12. Karina says

  Likte alle, men nr 1 er min favoritt!
  Må prøve meg. Her har jeg jo vunnet en konkurranse en gang for lenge siden, så nå vet jeg at det går an:)
  *krysser fingrene for å vinne for andre gang i mitt liv* :D

 13. Rikke says

  Jeg må si antrekk nr 3. Jeg elsker når du pynter deg med kjoler og skjørt – jeg finner så mye inspirasjon fra deg, men i antrekk nr 3 var skikkelig hverdagslig og søtt. Du er så fin med mer avslappet stil også <3

 14. kristina says

  Wow! Må virkelig si at du har endret mitt syn på disse skoene! Har egentlig tenkt at de ikke var så fine men du har overbevist meg at disse skoene faktisk er dritfine :) Må også legge til at du er den som desidert har stylet sko og antrekk best! Likte alle antrekk men nummer 3 appellerer mest til meg så velger antrekk 3 ♡♡

 15. Siri says

  Wow, disse skoene passer jo utrolig bra til både hverdag og litt mer pyntet! Liker at de er så allsidge I bruk :D Kunne virkelig ønsket meg disse til I vinter! Jeg tror jeg må si antrekk nr. 1 som det jeg likte aller best, selvom de egentlig passet like bra til alle antrekkene :)

 16. Amalie says

  Hei! Alle var kjempefine, men nr 1 er min favoritt :) krysser fingrene for at jeg også er så heldig å ha disse skoene i min garderobe!
  Keep up the good work <3

 17. Marte Brautaset says

  3 – kvardag og helg!
  Passar bra til og frå trening, både i kåpa og i dunjakka:-) Likar kombinasjonane du viser, som gjer at ein kan bruke desse til så mangt! Tipptopp innlegg:-)

 18. Kjersti S says

  Jeg likte 1 og 3 best, og tror 3 går av med en knapp seier for min del. Det var enkelt og effortless, litt sånn “Jeg slengte bare på meg det her og ser feiende flott & fresh ut!” 3 er dessuten et antrekk som jeg virkelig tenker at er kjekt nå som det begynner å bli så kaldt! Når jeg skal på shopping liker jeg å bruke sko (og klær for den del) som er enkle å ta av og på i en fei.

 19. kristin says

  Nydelige sko- har prøvd dem på allerede hos Ecco på Lagunen, og de satt som et skudd! :D

  Synes styling nr 1 er nydelig, og det er slik jeg vil bruke dem i vinter; på jobb!

 20. Anna Rødstøl says

  Hei!

  Jeg likte veldig godt look nummer 3 – hverdag og helg, men jeg må si det var deilig å se at det går an å style slike sko til jobb også. Det er jo ikke akkurat varmt og deilig med pumps på vinteren :))

  *Fingers crossed*

 21. Hanne says

  Jeg synes antrekk nr 3 var finest!
  Hadde vært kjempekjekt å vinne vintersko. Vi har akkurat fått oss hund og ut å lufte den er allerede kjørlig på morningen og kvelden. Skoene ser varme ut og lette å smette på seg :)

 22. Monica says

  Det var vanskelig å velge ettersom alle antrekkene var fine, men tror kanskje jeg heller mot nummer 1: Lunsj og shopping, da jeg elsker lag på lag nå på høsten :D

 23. julie says

  Jeg likte faktisk “3 – hverdag og helg” best – sikkert fordi jeg også er ekstremt opptatt av å holde meg varm og komfort, samtidig som jeg liker å se fin ut, haha :p Disse var jo perfekte, og jeg kunne godt tenkt meg et par i sort :)

 24. Benedicte says

  Åh, jeg bare digger Ecco. Disse skoene var kjempelekre. Jeg likte best antrekk nr.3.

  Pleier ikke å ha vinnerlykke, men krysser fingrene for at jeg har lykken med meg denne gang :-)

 25. Marte says

  Elsker antrekk nr.3! Veldig meg! Jeg hadde blitt såååå glad om jeg vant, skal møte vinteren som høygravid og da er ikke sko et enkelt valg! Har kikket på disse lenge og digger dem! :D

 26. Kristine says

  Style nr 3 syntes jeg passet meg best i disse rider som gravid og sliter med å finne behagelige klær og sko;)
  Perfekt til gravid garderoben min og trilleturer med baby fra februar av :)

 27. Elise says

  Nr 3, hverdag og helg! kjempefint men samtidig behagelig antrekk! Kunne så gjerne tenkt meg disse skoene nå som jeg har blitt mamma til ei lita jente. Fine å gå trilletur med utover <3

 28. Amalie Knutsen Bergfjord says

  Hei:) Jeg likte alle tre antrekkene dine, men aller best nr 3, for du ser så leken og komfortabel ut i det:) Hadde vært helt topp om du ville dele hvor du har kjøpt boblejakka di forresten for jeg er på jakt etter både sko og jakke:) brukt samme i tre sesonger og nå er de rett og slett slitt #småbarnmor Trenger virkelig ett par vintersko i str 39:) Takk for en fin blogg og inspirasjon:)

 29. Janette says

  De skoene så skikkelig deilige ut! Jeg likte stylingen nr 3 best. Men synes det var veldig kult å se at de passet til mere pyntet stil også!♡

 30. Asveig says

  Jeg likte antrekk 3 best. Fantastiske sko som passer til det meste. Prøvde disse skoene i går og det er de beste vinterskoene jeg har hatt på foten. Sjelden å finne så gode sko som også ser fantastisk ut. Str 39.

 31. Anniken says

  3 – hverdag og helg. Mest fordi jeg HATER å fryse!!! Å fryse er det verste jeg vet, og det å ha på tykk boblejakke og deilige varme sko er derfor alfa og omega!

 32. Anniken says

  3 – hverdag og helg. Mest fordi jeg HATER å fryse!!! Å fryse er det verste jeg vet, og det å ha på tykk boblejakke og deilige varme sko er derfor alfa og omega for meg!

 33. Lillian says

  Antrekk nr 1 var lekkert!
  Takk for dette innlegget nå, hentet masse inspirasjon til ett jobbintervju jeg snart skal på!
  Disse skoa hadde vært perfekt til den anledninga!

 34. Anne Line Thorsen says

  Superfine og elsker Ecco, beste skoen for foten min!
  Foretrekker styling «1 – lunch & shopping» – lekkert og komfortabelt <3

 35. Ingrid says

  Hei!

  Jeg digger shopping og lunsj-antrekket. Det er både classy og avslappa. En kombinasjon jeg elsker. Det er derfor jeg ofte kombinerer “penere” antrekk med sneakers. Både komfortabelt og fint.

  Jeg synes den svarte modellen er den fineste av dem, da de går til absolutt alt. Men jeg skulle jo gjerne hatt en av hver farge. Jeg håper at dette varme skotøyet finner vegen hjem til meg.

  -Ingrid

 36. Stine Gabrielsen says

  Likte både 1 og 3 veldig godt, men hvis jeg må velge blir det nummer 3 – hverdag & helg! Superfint og jeg bare elsker skoene! :)

 37. Hana says

  Liker nummer 2 best! Har ikke vært i Norge lenge og har aldri vært i kaldt clima. Født og vokste opp i tropical clima så noe nye vinter sko er blir deilig for jobb intervjuer! :D

 38. Madeleine says

  Det jeg digger med disse nye vinterskoene til Ecco er at man kan bruke de til absolutt ALT. Og hvis noen tviler på at disse skoene ikke kan brukes til alt, kan de bare se hvor bra du styler disse skoene til alle slags anledninger. Jeg digger aller tre, men skulle jeg valgt en så blir det #1!

Trackbacks

 1. […] fått verdens deiligste vintersko fra Ecco i posten! Fjorårets UKIUK-modell som jeg blogget om her har blitt brukt helt vanvittig mye. Flere av venninnene mine som prøvde de satt de på […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *