Vinn Årets Deiligste Adventskalender

Annonse

L ‘ o c c i t a n e

e n   p r o v e n c e

• • •

2 4    i r r e s i s t i b l e     s u r p r i s e s

• • •

Dette innlegget har jeg gledet meg mye til å dele med dere! Jeg elsker jo absolutt alt som har med jul å gjøre, men de siste par årene har jeg nesten ikke merket noe til adventstiden, noe som jeg syns er utrolig synd. Det er jo den koseligste tiden på hele året! I fjor var jeg fullt opptatt med boken frem til lille julaften, og året før hadde jeg min siste store eksamen den 22. I år skal det bli andre boller – og jeg vet allerede hvordan årets adventstid skal bli ekstra hyggelig, og ekstra spesiell. Nemlig med adventskalenderen fra L’Occitane! 24 helt fantastiske produkter i ministørrelser – én uimotståelig gave hver eneste dag.. Kan det bli bedre?! Det tror jeg ikke!

Du kan bestille adventskalenderen her

Kalenderen pleier å selges ut i rekordfart hvert eneste år – og nå har den akkurat truffet butikkhyllene i din nærmeste L’Occitane-butikk! I Bergen har vi én på Kløverhuset, og én splitter ny en på Lagunen Storsenter. Den butikken er bare helt fantastisk – en titt innom anbefales på det sterkeste, spesielt i førjulstiden. Produktene er nemlig helt perfekte julegaver! Det finnes vel ingen som ikke blir glad for en førsteklasses håndkrem, en himmelsk dusjsåpe, eller en velduftene bodylotion som gjør huden silkemyk? Her er mine favoritter fra kalenderen i full størrelse, som er helt nydelige julegaver til de du er glad i.

• Dusjsåpe & Ansiktskrem •

Almond Shower oil HER · Shea Ultra Rich Comforting Cream HER

Denne dusjoljen er en av mine største favoritter i kalenderen, og den er også en av L’Occitanes bestselgere! Den forvandles til verdens deiligste skum i kontakt med vann, og ettersom den er beriket med mandelolje gir den en skånsom, velduftende og næringsrik rengjøring. Love it! Ansiktskremen var ny for meg, men da jeg testet den i butikken var jeg rett og slett solgt. Jeg har fått så utrolig tørr hud nå som temperaturene har sunket, og da virker denne helt perfekt. Den passer til deg med tørr, eller veldig tørr hud, så vel som sensitiv hud. Den inneholder hele 25% sheasmør, som gjør selv den tørreste hud smidig og myk.

• Duft av kirsebærtre •

Cherry Blossom Body Lotion HER · Cherry Blossom Eau de Toilette 75ml HER

Finnes det noe deiligere enn å smøre seg inn i en silkemyk og velduftende bodylotion etter en dusj? I think not! L’Occitane har flere forskjellige å velge mellom, men jeg valgte denne ettersom den gir et hint av glød, i tillegg til den fantastiske duften av kirsebærtrær. Jeg likte faktisk duften så godt at jeg valgte å plukke med meg den tilhørende parfymen. De lukter begge ganske søtt, men samtidig friskt og ikke kvalmende! Jeg klarer egentlig ikke søte parfymer, men denne var rett og slett helt nydelig. Jeg har brukt den hver eneste dag siden jeg kjøpte den, og anbefaler den varmt til deg som foretrekker friske dufter.

• Hender & føtter •

Shea Butter Hand Cream 150ml HER · Shea Butter Foot Cream 150ml HER

Disse produktene er så klassiske at jeg syns de bør betegnes som «kultprodukter». Min kjære mor har brukt disse produktene så lenge jeg kan huske, og hver eneste jul og bursdag har jeg kjøpt disse til henne! For noen år siden begynte jeg å bruke håndkremen selv også, og den står alltid på badet slik at jeg kan smøre hendene inn når jeg kjenner at de trenger det. Fotkremen hadde jeg ikke brukt før, men for å si det sånn – føttene mine kunne trengt litt pleie!! Denne er beriket med 15% sheasmør, og virker mykgjørende og nærende for slitne føtter. Håndkremen inneholder 20% sheasmør, og gjør hendene dine silkemyke på sekunder!

 • K O N K U R R A N S E •

Jeg får dele ut hele fire adventskalendere til dere, der det er miniversjoner av alle produktene jeg har nevnt i dette innlegget, i tillegg til 18 andre fantastiske produkter. Hurra!! Jeg deler ut to på Instagram HER, og to på Facebook-siden min HER. Alt du trenger å gjøre er å tagge en venninne du også ønsker at skal vinne, så kan dere vinne den begge to! 

Husk at du også kan bestille kalenderen HER, til den nette sum av 499kr. Det er en veldig fin pris i forhold til alt man får!

Masse lykke til

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply