Video – Forhåndsbestill boken min

Egenreklame

Forhåndsbestill boken min her •

Hei fine mennesker! Jeg har brukt ettermiddagen på å spille inn en liten videosnutt til dere, som jeg forteller om i videoen over. Her forteller jeg litt av hvert, blant annet hvorfor jeg har skrevet boken, hvem den er for, og mer om min historie med kroppspress som jeg aldri har skrevet om på bloggen. Forhåndsbestiller du boken før fredag klokken 23.00 får du denne videosnutten tilsendt på mail neste uke! Dere som allerede har forhåndsbestilt og mailet meg for å få første kapittel vil selvsagt også få den :)

Nå er det ikke lenge igjen til den kommer, og jeg håper dere vil forhåndsbestille! Da får dere boken rett hjem i postkassen med én gang den kommer. Jeg gleder meg SÅ masse til dere får lese den, og jeg håper dere vil finne glede og nytte i den. Så håper jeg selvfølgelig dere vil være med på jentekvelder utover høsten, det har jeg så lyst til å få til! Dette blir superbra, og jeg håper du vil være med på alt sammen :) Og dere, det blir boksignering på Xhibition i Bergen lørdag den 19. september fra 12-16! Noen som vil komme? Jeg forteller mer når det nærmer seg, jeg gleder meg mye!

Du kan lese mer om boken her og her.

Stor klem♡

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Ida says

  Så utrolig gøy og spennende at du vil ha arrangementer rundt boken din. Håper du skal ha noe i Oslo også, og ikke bare i Bergen.
  Gleder meg masse til å se videosnutten du har spilt inn, og til boken din dumper ned i postkassen neste uke.
  Tusen takk for at du gir så mye av deg selv<3 Du er fantastisk!

 2. Kjersti says

  Du er bare så herlig, du burde lage videoer oftere :) Har allerede forhåndsbestilt, så gleder meg til å se videoen :D Og gleder meg selvfølgelig enda mer til boken kommer i postkassen, er så spent nå! Håper jeg får med meg en jentekveld også, det hadde vært supergøy! :)

 3. Ann Kristin says

  Hei :)
  Skal få kjøpt boken i morgen,gleder meg til å lese den etter å ha hørt på deg på frokost tv:)
  Den blusen du hadde på deg i videosnutter din var nydelig,hvor kjøpte du den?
  Ønsker deg masse lykke til med boksalget og fremtiden.

Leave a Reply