Tuesday Ten: Favorite Webshops

Some links are adlinks

1. Showpo

I’ve told you about this site several times before, and I just love it. I haven’t shopped from it too many times, but every time I have, I’ve been so happy with everything! They offer great pieces for both everyday life and more formal settings, plus some cute decor. Check it out!

• • • • • • • • • • • • • • •

Denne nettbutikken har jeg fortalt dere om flere ganger før, og jeg er så glad i den! Jeg har ikke bestilt derfra så alt for mange ganger, men hver eneste gang jeg har klikket noe hjem har jeg vært fornøyd med alt. De tilbyr kjempefine klær både til hverdags og til mer formelle settinger, pluss søte ting til hjemmet. Anbefales å sjekke ut!

2. Etsy

Etsy is the shop to visit if you want unique, cute and special things. I’ve ordered everything from blog designs and notebooks, to a cow rug and camera strap on there. I love browsing the site, it’s super inspiring!

• • • • • • • • • • • • • • •

Etsy er nettbutikken du må besøke hvis du er på utkikk etter unike, søte og spesielle ting. Jeg har bestilt alt fra bloggdesign og notatbøker, til kuskinn og kamerastropp derfra. Jeg elsker å scrolle meg gjennom alle de fine tingene på denne siden, så inspirerende!

3. Asos

Asos must be one of my absolute favorites online, but I don’t shop from there too often because of the weak Norwegian currency, and the customs. You have to pay those even if the clothes don’t fit, and you need to send them back! But I often find amazing pieces there, and I especially love their accessory department.

• • • • • • • • • • • • • • •

Asos må være en av mine aller største favoritter innen nettbutikker, men jeg handler dessverre ikke der så alt for ofte lenger på grunn av den svake kronekursen, og selvfølgelig tollen. Den må du betale uansett om klærne ikke passer og du sender de tilbake! Jeg finner imidlertid alltid mye fint der, og jeg er spesielt glad i alt tilbehøret deres.

4. Ellos

This store I love for their amazing decor! They really have some unique and super cool pieces, like rugs, coffee tables and bedding. My wishlist there is way too long!

• • • • • • • • • • • • • • •

Denne siden er rett og slett helt fantastisk for interiør! De har mange veldig kule og unike ting, blant annet fine gulvtepper, sofabord og sengetøy. Ønskelisten min der er alt for lang!

5. Infinity

Infinity is the online shop of the stores that I work with, and I adore everything on the site. They unfortunately only ship to Norway though! If you’re looking for cool pieces from brands like Designers Remix, Samsøe, By Malene Birger and 2nd Day, this is the shop to visit if you’re a Norwegian.

• • • • • • • • • • • • • • •

Infinity er nettbutikken til butikkene jeg jobber med, og jeg elsker alt på denne siden. Hvis du er på utkikk etter fine ting fra merker som Designers Remix, Samsøe, By Malene Birger og 2nd Day, er dette nettbutikken å klikke innom. Besøk gjerne bloggen jeg driver for de her for masse inspirasjon til høstantrekk!

6. KICKS

I love KICKS for makeup and skincare products! I also really like Coverbrands, and I often shop from the two. They both have a great selection of brands, quick shipping and no customs!

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg elsker KICKS når det kommer til sminke, hudpleie og velværeprodukter. Jeg er også veldig glad i Coverbrands, og handler ofte fra begge butikkene. De har begge et helt supert utvalg av merker, rask shipping og ingen toll!

7. H&M Home 

For even more decor, I love to visit H&M Home. The prices are unbeatable, and most of the products are really cool and up to date. On my wishlist from the store right now is linen bedding and all the pretty patterned towels!

• • • • • • • • • • • • • • •

For enda mer interiør elsker jeg å besøke H&M Home. Prisene er uslåelige, og de fleste produktene er superkule og «on trend». På ønskelisten min fra denne butikken akkurat nå finner du sengetøy i lin og alle de fine mønstrede håndklærne!

8. Room21

Also a good one for decor. This online store has so many products that it almost borders to confusing and overwhelming, haha. But they have a huge selection of brands, and so many cool things for the home!

• • • • • • • • • • • • • • •

Denne er også en super nettbutikk for interiør. De har så mange produkter at det nesten blir forvirrende og overveldende, haha. Men de har et stort utvalg av merker, og masse fint til hjemmet.

9. Nelly

This is the online store that I shop from the most. I think they have a really good selection of clothing, shoes and accessories, and I love how easy it is to return something if it doesn’t fit. That’s important to me! I really like both their own brand, and the selection of other brands that they have.

• • • • • • • • • • • • • • •

Dette er nettbutikken jeg handler fra desidert mest. Jeg syns de har et veldig godt utvalg av klær, sko og tilbehør, og jeg elsker hvor enkelt det er å sende tilbake noe dersom det ikke passer eller sitter fint på. Det er viktig! Jeg er glad i både deres egne merker, og utvalget av andre merker de har.

10. Free People 

This is the online store I visit if I’m looking for unique, cute and special summer dresses, cozy knits or pretty blouses! This must be one of my absolute favorite brands. I don’t have too many FreePeople pieces, but the ones that I have I wear sooo much. I practically live in my FreePeople dresses during the summer, haha. Love it!

• • • • • • • • • • • • • • •

Dette er nettbutikken jeg klikker meg inn på dersom jeg er på utkikk etter unike, søte og spesielle sommerkjoler, deilige strikkeplagg eller fine bluser! Dette må være favorittmerket mitt. Jeg har ikke så alt for mange plagg fra FreePeople, men de jeg har bruker jeg hele tiden. Om sommeren bor jeg omtrent i de fine kjolene mine fra merket, haha. Love it!

What’s your favorite online shop?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Birgit says

    gosh, don’t tell me something about online shops .. I am soo addicted to online shopping haha
    my favourite shop is zalando because it is so easy to return pieces if they don’t fit. furthermore I am a member of the zalando lounge which is sooo great for special discount shopping.
    and I love Blue Tomato for outdoor clothes, like jackes or pants for skiing.

Leave a Reply