Travel in style

my new suitcase

from By Malene Birger

• • •

Now it’s reeeeally getting close to takeoff to Los Angeles, and I couldn’t be more excited. I’m gonna take sooo many pics and share tons of updates with you guys, and of course I’m gonna enjoy myself and fill up on a whole ton of inspiration. Yay!! Earlier today I got this suitcase from By Malene Birger which I’ve been drooling on ever since we got it at Infinity. Today it just had to become mine! It’s so gorgeous, and not to mention practical with a pouch inside and lots of pockets. This goes as a hand luggage, and it’s definitely coming with me on the (long) flight to LA.

My beautiful blogger colleagues at Stylista are all at the annual Stylista party in Oslo today, and I hope everyone who are going are having an unforgettable and fun night. I have a ton of work to prepare before leaving, so I sadly had to skip it this year. But I’ll make up for it by celebrating in LA!! Haha. Lots of love

• • • • • • • • • • • • • • •

Nå nærmer det seg veeldig avreise til LA her, og jeg kunne ikke gledet meg mer. Jeg skal ta såå mange bilder når jeg er der, dele MASSE oppdateringer med dere her på bloggen, og så skal jeg selvfølgelig storkose meg og fylle opp med inspirasjon. Yay!! Tidligere i dag unnet jeg meg denne fine kofferten fra By Malene Birger til turen. Jeg har siklet på den helt siden vi fikk den inn på Infinity tidligere i år, og nå måtte den bare bli min. Den er så vakker, og ikke minst praktisk med en egen mappe med samme mønster inni, i tillegg til lommer. Denne passer akkurat som håndbagasje, så den blir uten tvil med meg på den lange reisen til LA.

I skrivende stund gjør nok mine fine bloggkollegaer og masse gjester seg klar til «Årets Stylista»-festen i Oslo, og jeg håper alle som går får en helt nydelig og minnerik kveld! Jeg har en hel haug med jobb å forberede før jeg reiser, så jeg fikk dessverre ikke tatt turen til Oslo denne gangen. Men jeg skal gjøre opp for det med å feire masse i Los Angeles, hihi! Masse kjærlighet

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply