Today’s Yummy Lunch Plate

Manchego, serrano ham, scrambled eggs & coffee 

.. yum yum yum ..

Hi sweetiepies! Are you guys having a good day? I definitely am after this heavenly lunch. On my way home earlier I decided to pop by the grocery store to buy some ingredients I’ve been craving lately, and make a yummy lunch before tons of work on the computer. I’m obsessed with manchego cheese at the moment, it tastes so delicious together with serrano ham! I also threw a scrambled egg in there to make it more filling, and it was all just so good together. Maybe some inspiration for your weekend lunch when the time comes?  This will definitely not be the last time I make this! Now I’m gonna continue on with my work on the computer, and later I’m gonna enjoy a chill night with all the tv-shows I haven’t had time to watch this week. The Real Housewives of Beverly Hills and Vanderpump Rules, I’m comin’ for ya

• • • • • • • • • • • • • • • •

Hei søtinger! Har dere en fin dag? Det har definitivt jeg etter denne deilige lunchen. På vei hjem tidligere bestemte jeg meg for å stikke innom butikken for å kjøpe med meg noen ingredienser jeg har cravet i det siste, slik at jeg kunne lage en digg lunch før masse arbeid på dataen stod på menyen. Jeg har fått helt dilla på manchego-ost i det siste, og serranoskinke som passer helt perfekt til. Jeg lagde også eggerøre for å gjøre det mer mettende, og det ble så utrolig godt sammen. Kanskje litt inspirasjon til helgelunchen? Det blir absolutt ikke siste gangen jeg lager dette, altså. Jeg kjøper forresten manchegoen til Jacob’s Utvalgte, den er supergod og mye billigere enn den du får i ostedisken. Nå skal jeg fortsette arbeidet på dataen, og i kveld planlegger jeg full chillekveld med alle seriene jeg ikke har hatt tid til å se denne uken. The Real Housewives of Beverly Hills og Vanderpump Rules, I’m comin’ for ya

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

    • says

      Nei, egentlig ikke. Jeg spiser kjøttfritt flere dager i uken, faktisk de aller fleste, rett og slett fordi jeg ikke liker kjøtt annet enn kjøttdeig og spekeskinke, som jeg ikke spiser så ofte. Jeg syns det er en fin balanse med middager basert på kjøttdeig et par dager i uken, og kjøttfritt ellers :)

Leave a Reply