Today’s Details + Cyber Monday

Annonselenker

Cyber Monday Get 25% off Nelly

Today I’ve been flaunting a few new pieces in my wardrobe; This Chloé inspired bag, and these super chic booties that are actually heavily to walk in. I love chunky heels – they’re always so comfortable! The bag is great for party season – I felt like I needed a new one as I always wear my Chanel. Good to have options! Today you can get 25% off these pieces and almost the entire Nelly site, as it’s «Cyber Monday»! Check out how you can get the deal here. I’m gonna take advantage of Cyber Monday and click home some Christmas presents, as I didn’t have time this weekend.. A perfect occasion for some stress free Christmas shopping with extra nice prices!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

I dag har jeg gått med et par nye ting fra garderoben; Denne Chloé-inspirerte vesken, og disse superfine støvlettene som faktisk er veldig gode å gå i. Jeg elsker chunky hæler – de er så mye mer komfortable enn stiletter! Vesken er helt super for festsesongen syns jeg, og nå har jeg endelig noe å variere med ettersom jeg alltid bruker Chanel-vesken. I dag kan du forresten få opp til 25% rabatt på disse fine nye innkjøpene og stort sett alt annet på Nelly, i forbindelse med «Cyber Monday»! Finn ut hvordan du kan få rabatten HER. Jeg kommer definitivt til å benytte meg av alle rabattkodene som florerer på nettet til å klikke hjem litt julegaver. En perfekt anledning til en stress-fri julegavehandel, til ekstra fine priser!

Bag HERE / Booties HERE

• • •

Aren’t they pretty? I just got home from taking blog pics and doing a whole bunch of errands by the way, and now it’s time for some work on the computer. Later I’m painting the wall that I wanted your opinion on, and I ended up wiiiith.. *drumroll* Soft Mint! Most of you guys voted for that one, and even though I probably would’ve chosen the pink color if I lived alone, I thought that soft mint was the perfect choice for the house right now. My boyfriend says that I can do whatever I want, but I think he’ll be more happy with a mint color than a pink one, haha. See you later, babes!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Er de ikke fine? Ellers kom jeg akkurat hjem fra bildeknipsing med Julia og en hel haug med ærender, og nå er jeg klar for en god del timer foran dataen med jobb. Senere skal jeg male veggen som jeg spurte dere om hjelp med, og jeg endte opp meeed.. *drumroll* Soft Mint! De fleste av dere stemte på den, og selv om jeg sikkert hadde gått for pudderrosafargen dersom jeg bodde alene, syns jeg at mintfargen passer best her nå. Kjæresten sier at jeg kan gjøre akkurat det jeg vil, men jeg tror nok at han blir mer fornøyd med mint fremfor rosa, hihi. Vi sees senere, babes!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Åå, de bootsene var superlekre! Såå fine <3 Tror kanskje jeg må klikke de med meg hjem, haha! Virker som dere koser dere når dere tar antrekksbilder, morsomt å følge med på snap! Blir ikke så morsomt når jeg drar kjæresten med ut, hah!! :-) Ha en fin kveld videre, vakre <3

Leave a Reply