The Suede Leather Jacket

Annonselenker

My favorite jacket for spring

Find it HERE / brown HERE

Clutch from By Malene Birger/INFINITY Here

Good morning sweetiepies! I have a wonderful Friday ahead of me, and there’s no doubt in my mind what I’m gonna wear. This new faux suede leather jacket! It’s so incredibly soft and comfortable, and not to mention SO cute. I just noticed that they have it in brown as well, and I think I need to get that one too. Big recommendation from me! Now I’m off to have breakfast out with Eirín, before I have an appointment at Beauty London. I’ve actually decided to do lash extensions today, even though I’ve been totally hooked on lash lift the last year. I still love the treatment, but now I’m ready for a little change. It’s always fun to mix it up a bit! Later I thought I’d give the house a good cleaning for the weekend, and then I thought I’d go through my closet to find stuff to sell online. Anyone wanna shop? I hope so! Have a beautiful day

• • • • • • • • • • • • • • • •

God morgen søtinger! Jeg har en herlig fredag planlagt, og det er ikke tvil om hva jeg vil ha på meg i dag, nemlig denne nye jakken i imitert semsket skinn! Den er så utrolig myk og behagelig på, og så syns jeg den er så fiiin. Jeg oppdaget akkurat at den finnes i brun også, så jeg tror nok at den må klikkes hjem senere. Anbefales til tusen! Nå skal jeg straks avgårde for å spise frokost ute med Eirín, og etter det står en time hos Beauty London på planen. I dag skal jeg faktisk ta vippeextensions for første gang på sikkert 1,5 år. Jeg elsker fortsatt vippeløftbehandlingen, men jeg kjenner at jeg er klar for noe nytt igjen. Ihvertfall én gang, det er jo alltid gøy med forandring. Senere tenker jeg å vaske huset slik at alt er klart for helg, og jeg har veldig lyst til å klargjøre litt plagg for salg på nett også. Det blir sannsynligvis en pop up shop i vår til dere som har spurt, men jeg vil tyvstarte litt på nett også. Anyone wanna shop? Det håper jeg! Ha en nydelig dag

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Ia says

    Så fin jakke! Jeg synes skinnjakker er veldig kult og en fin kontrast over litt pyntede kjoler, men synes ofte svart skinnjakke blir så hardt om våren/sommeren- derfor var jo denne helt genial og så nydelig lys farge! <3 ja, en sånn vi jeg ha hihi <3 Håper du har en kjempefin helg med masse kos, fine deg <3

Leave a Reply