The Perfect Leather Skirt

• • •

B L A C K   D E T A I L S

• • •

One of the questions I get asked the most is where I buy all my pretty skirts. It’s hard to find the perfect one, and when I find one I wear it for years and years. I just found a new favorite at H&M, and I thought I’d tip you about it so you can run and buy it yourself if you’re eager to wear more skirts. This one is in a beautiful faux leather fabric, and it’s perfect! The length, the silhouette, the look it gives.. I’m a sucker for leather, and I like to match it with either something super feminine, or other materials. Today I wore it with my new plissé top (also from H&M), and my black bag from By Malene Birger with a combination of leather and pony hair. Suddenly the all black outfit isn’t so dull after all!

Today I’ve helped Amalie with shooting pictures, so I’ve been shooting three days in a row now. I always have so much to do on the computer, so when I’m out shooting all day I’m left doing all the work on the computer all night! Now I’m just getting started, and I definitely need a home office day tomorrow to catch up on everything. Oh – and I just baked some super quick and yummy breakfast rolls, and I’m sharing the recipe tomorrow. Stay tuned babes

• • • • • • • • • • • •

Et av spørsmålene jeg har blitt stilt mest i løpet av over 6 år med blogging, er hvor jeg finner alle de fine og feminine skjørtene mine. Det er vanskelig å finne det perfekte skjørtet, og når jeg finner et jeg elsker bruker jeg det gjerne i årevis. De er jo så klassisk, og kan brukes året rundt med riktig strømpebukse! Nå har jeg fått et nytt favorittskjørt i skapet fra H&M, og jeg tenkte å tipse dere om det slik at dere kan løpe og kjøpe det dersom dere vil inkludere litt fler skjørt i garderoben. Dette er i et nydelig imitert skinnstoff, og jeg syns det er helt perfekt. Lengden, silhouetten, look’en det gir, og ikke minst hvor deilig og mykt det er på! Jeg er en sucker for skinn, og liker å matche det med noe superfeminint for en kul kontrast, eller som her – med andre stoffer og materialer. I dag har jeg på meg en ny plissétopp (også fra H&M), og min sorte By Malene Birger-veske i skinn og pony hair. Plutselig var ikke det helsorte antrekket så kjedelig likevel!

I dag har jeg hjulpet Amalie med bilder, så nå har jeg vært ute og knipset i tre dager på rad. Jeg har alltid massevis av jobb å gjøre på dataen, så når jeg er ute og tar bilder hele dagen, betyr det at jeg må jobbe på dataen hele kvelden. Det merkes, så nå blir det hjemmekontor i morgen for å hente meg litt inn igjen! Og dere – jeg bakte nettopp noen superraske og gode rundstykker som jeg tenkte å dele oppskriften på i morgen, så stay tuned

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Christine says

    Jeg er også en skjørte/kjolejente (sikkert pga at bukser er sååå mye vanskeligere å føle seg fin i føler jeg, de passer jo aldri :) ) så! -blir alltid glad for gode tips på den fronten. :) Gjerne gjør det flere ganger! Ha en super helg! …jeg lurer også litt på hvilken hudsminke du bruker nå? (Foundationen, countour? , highlighter, bluse…..? :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *