The Messy Up’do

Hi loves! Today I thought it was time for a little clarification when it comes to my loose up’dos. Do you remember my wedding up’dos here and here? They are super easy to make, but when I tried to explain that I made a tiny ponytail at the back of my head to have something to secure the bobby pins with, a lot of you didn’t quite understand. So today I thought I’d share some pictures! Below you can see the first step, which is crucial. The tiny ponytail is just made so that the bobby pins will stay in place. On my wedding up’dos I had curled my hair a lot before I started, which will give a more fancy look. Today I almost didn’t have any curls in my hair, which gives a more casual look.

________________

Hei søtinger! I dag tenkte jeg at det var på tide å vise dere hvordan jeg lager de løse håroppsatsene mine. Husker dere frisyrene jeg hadde i bryllup her og her? De er kjempeenkle å lage, men da jeg prøvde å forklare fremgangsmåten, med den lille hestehalen bak på hodet for å ha noe å feste fliseklemmene i, var det mange som ikke skjønte bæret, haha. Så i dag tenkte jeg å vise dere med bilder! Under kan dere se det første steget, som er superviktig. Den lille hestehalen lager jeg bare for å ha noe å feste fliseklemmene i, slik at de holder seg på plass hele dagen/natten. Før bryllupene jeg gjestet hadde jeg krøllet hele håret masse, som gir en mer pyntet oppsats. Her hadde jeg nesten ikke krøller i håret i det hele tatt, som gir en mer casual look.

As you can see, the tiny ponytail is in place. Then I just twirl my hair around it, little by little, and secure with bobby pins. I put almost every bobby pin through the hair tie as well, so it will stay in place. I start with the hair closest to the pony tail, and work my way outwards.

_________________

Som dere ser, er den lille hestehalen på plass. Så bare snurrer jeg håret litt tilfeldig rundt den, litt og litt, og fester med fliseklemmer. Nesten hver eneste fliseklemme går gjennom hårstrikket også, slik at den vil holde seg på plass. Jeg starter med håret nærmest hestehalen, så jobber jeg meg utover.

When all the hair is twirled around the ponytail, the up’do is done! It’s so easy. Did you guys understand it better now?♥

____________________

Når alt håret er snurret rundt og festet, er oppsatsen ferdig. Det er så lett! Skjønte dere det litt bedre nå?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Kjersti S says

    You’re so good at wearing dresses on every days. I often end up looking over dressed if I put on a dress.. Any recommendations on how to dress dresses down? A post on thights, sneakers, boots, jackets, coats and accessories will be much appriciated :)

  2. Ragnhild :) says

    Så fin frisyre! har hatt lyst til å lage det på meg selv, men jeg har alltid tenkt at jeg ikke er flink nok til det. Litt dumt siden jeg aldri har prøvd det, så kanskje det er på tide?:D

Trackbacks

  1. […] Hver sommer lager jeg en liste med små og store mål som jeg skal prøve å oppnå iløpet av feriemånedene. Et av målene denne gangen er å la rettetangen ligge mer uberørt, slik at håret mitt får vokst seg sunnere og sterkere. Ingen problem, sier du? Ååå joo, sier jeg! Jeg er fullstendig avhengig av å ha rett hår, og når jeg ser meg i speilet med naturlige krøller er det nesten så jeg ikke kjenner meg selv igjen. Med andre ord er det uaktuelt å gå med håret hengende ned, så derfor er jeg på utkikk etter noen fine updos som kan hjelpe meg. Denne ovenfor fant jeg på Cathrine sin blogg, og må si at det er favoritten så langt! Det ble kanskje ikke det beste resultatet denne gangen, men som de sier: øvelse gjør mester! Om noen av dere vil prøve, så kan dere følge hennes tutorial her! […]

Leave a Reply