The Little Things

I’m all about enjoying the little things – those small everyday acts that you might as well not think twice about. Like a good morning kiss from my boyfriend, taking my bra off and putting my hair in a bun when I come home after a long day, or like today; Starting candle season! The fall air is suddenly just crisp enough to make my house chilly in the morning, and it actually makes me really happy. I love fall! This morning I filled the house with lit candles, and it made me so happy and excited. There’s something so magical about being surrounded by candles, don’t you think? It just brings a whole new level of coziness!

Now I can’t wait to start every day with a warm cup of coffee and lit candles. I actually intentionally don’t heat up the house too much using my regular oven, just so it won’t become too hot for candles, haha. The two candles on the pictures are new favorites this season! The candle and candle holder are from H&M Home, and the gold candle is actually from a local plant shop, but you can find those everywhere. Am I the only one excited for candle season?♥

• • • • • • • • • • • •

Jeg syns det er så viktig å nyte de små tingene i livet – de små hverdagslige handlingene som man gjerne ikke tenker over. Som et god-morgen-kyss fra kjæresten, eller når jeg kommer hjem etter en lang dag og tar av bh’en og setter håret opp i en høy tutt, eller som i dag – da jeg startet stearinlyssesongen. Livet blir så mye bedre hvis man stopper opp og nyter de små tingene! Ute er høstluften blitt akkurat kjølig nok til at det er innafor å fylle huset med stearinlys, så i dag var det akkurat det jeg gjorde. Og det gjør meg så glad! Det er noe magisk med å være omringet av stearinlys, syns dere ikke? Det gir liksom ordet «koselig» en helt ny betydning!

Nå gleder jeg meg til å starte hver dag utover høsten med en varm kaffekopp og tenning av stearinlys. Jeg har faktisk panelovnen på en lav temperatur med vilje, bare sånn at det ikke skal bli for varmt til å tenne stearinlys, haha. Over ser dere forresten mine favoritter for høsten – lysestaken og sølvlyset er fra H&M Home, og det store gullyset fant jeg på Plantasjen. Er jeg den eneste som er over gjennomsnittet giret på stearinlyssesong eller?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Kjersti says

    Jeg er så enig! Det er viktig å sette pris på alle de små tingene, det gjør livet mye bedre syns nå jeg :) Og jeg har det faktisk litt kaldt hjemme selv, bare for å kunne tenne lys, haha!
    Du har det virkelig utrolig fint hos deg, får alltid så lyst på et skikkelig interiør shopping-spree når du har sånne bilder! I dag tror nesten jeg må bestille hjem den lysestaken, den var kjempelekker!
    Håper du får en super uke! :)

  2. Ingrid says

    Hei :) Jeg så intervjuet med deg på GMN på nett i går, og må bare legge igjen en kommentar for å fortelle at jeg synes du er superflink! Du fremstår veldig reflektert, ekte og skjønn, herlig å se at inntrykket man får av deg her også kommer sterkt frem live på tv. Du er et godt forbilde, og det skal du være stolt av! Nå gleder jeg meg til å lese boken din, den er på vei til meg as we speak. Lykke til videre, Catherine! Klem fra Ingrid :)

Leave a Reply