The Dry Skin Rescue

Just a moisturizing piece of advice

My skin dries up all the time, and when it does – I turn to this! I’ve used Skin Food from Weleda for years, and this winter I’ve been using it more than usual. I put on a thick layer before bed on the nights that my skin is dry, and I wake up with a perfectly moisturized skin the next morning! I also use it during the daytime on dry areas – anywhere I need it. It can be used all over, and works like a charm every time! A big plus is that it’s all natural, and super cheap. Just a little Saturday night tip for ya♥

• • • • •

Huden min blir tørr hele tiden, og når den blir det finner jeg alltid frem denne kremen! Jeg har sverget til Skin Food fra Weleda i åresvis, og denne vinteren har jeg brukt den mer enn vanlig ettersom huden min har vært knusktørr. Jeg smører på et tykt lag et par kvelder i uken, når jeg kjenner at huden min trenger det, og våkner alltid opp med myk og fuktig hud neste dag. Den kan brukes over hele kroppen, og hvis jeg er veldig tørr bruker jeg den på dagtid også. Et stort pluss er at den er helt naturlig, og veldig budsjettvennlig. Du finner den på helsekostbutikker! Bare et lite lørdagstips til dere♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Leave a Reply