The Denim Dress

Dress from Zara

Hi my lovies! Have you guys enjoyed the long weekend? I most definitely have. Right now I just got out of the shower, feeling heavenly exhausted after a long mountain hike in amazing weather. Finally spring came to Bergen!! It makes me so happy, and I spend pretty much every single free second outside in the sunshine. I love it! Tomorrow it’s back to business with a photoshoot, followed by a trip to Oslo the next day, so now I’m just gonna enjoy what’s left of the day outside in the sunset. Oh – and I got some questions about this dress that you saw in the post with my new sunnies! Here’s better pics of it. It’s from Zara, but unfortunately it’s from last season. That’s one of the things I’m most excited about for my Oslo-trip by the way; Zara!! They have such amazingly cute stuff now, and I’m ready for some serious shopping. See you tomorrow babes

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei mine fine! Har dere kost dere i langhelgen? Det har definitivt jeg! Jeg kom akkurat ut av dusjen, og føler meg sånn herlig sliten etter en lang fjelltur i knallsol og 17 grader. Gud – så fantastisk! Våren er endelig her, og det fine været gjør meg så utrolig glad. Jeg tilbringer hvert eneste ledige øyeblikk ute, og nyter hvert eneste sekund! I morgen er det «back to business» med en photoshoot, før en Oslo-tur står på planen dagen etter. Resten av kvelden skal derfor gå til full avslapning ute på terrassen, så deilig! Jeg fikk forresten flere spørsmål angående kjolen dere så vidt så i solbrille-innlegget mitt her om dagen, og her ser dere den litt bedre. Den er fra Zara, men dessverre fra fjoråret! Jeg skal innrømme at det er noe av det jeg gleder meg mest til med Oslo; Zara!! De har så mye fint for tiden, og jeg kunne ikke vært mer klar for shopping. Vi sees i morgen, babes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply