The Cutest Christmas Store

• Julebutikk på Myklestad Plantegård •

Et lite tips til dere bergensere, eller dere som skal besøke Bergen før jul, er denne perlen av en julebutikk! Den ligger i Blomsterdalen på Myklestad Plantegård, og den er rett og slett helt nydelig. Gjett om jeg fikk julestemning da jeg og mamma tuslet rundt der inne i går kveld!

Hovedårsaken til besøket var å sjekke ut saueskinnene, som både jeg og storesøster har på ønskelisten til jul. De er nemlig fra gårdens egne sauer! De er selvsagt av en helt annen kvalitet enn de du finner i kjedebutikkene, de kan faktisk ikke sammenlignes. Mamma og jeg gikk ut med to store poser hver, og det er mulig jeg har en liten anelse om hva som kommer til å vente meg under juletreet i år, hihi. I tillegg kjøpte jeg en kjempefin vase, og mamma kjøpte både lysestake og en hel del julepynt. Jeg skal definitivt ta turen tilbake igjen og kjøpe mer pynt når jeg har fått opp juletreet og ser hva som passer. Et besøk hit anbefales på det varmeste♥

• • • • • • • • • • • •

Do you think I felt the Christmas spirits last night when my mom and I visited this super cute store, or what?! This store is at a local farm here in Bergen, and I absolutely love it. Perfect for when you want to find something different, that not everyone else has! I especially love the sheep skin rugs that are actually from the farm’s sheep, the quality is just divine. My sister and I both have them on our wish list for Christmas, and I might have a slight idea of what is waiting for me under the tree this year.. My mom and I went home with two huge bags each, and I can’t wait to go back for even more decorations!♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Ia says

    Ahh så utrolig nydelig butikk! Virkelig selve juledrømmen! <3 Skulle virkelig ønske jeg bodde i Bergen! Jeg elsker å kjøpe julepynt- får virkelig aldri nok haha

    Håper du har hatt en pangmegabra start på uken! <3

Leave a Reply