The Bomber Jacket

Annonse

Mixing sporty & feminine

Bomber jacket from Ellos here

I’ve welcomed a new type of outerwear into my wardrobe, and I’m loooving it. I’ve never owned a single bomber jacket before, I just thought it wasn’t my thing, but after clicking home two different ones from Ellos and mixing them with my feminine wardrobe, I’m obsessed! I always love contrasts in an outfit, and this sporty touch to my otherwise feminine style makes for a perfect contrast. I went for one long version, and one shorter. The longer one is my favorite, but I love them both. They can be worn with e-v-e-r-y-t-h-i-n-g!

• • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har ønsket et helt nytt type klesplagg velkommen i garderoben min, og jeg har falt helt pladask for det; nemlig bomberjakken! Jeg har aldri eid en før, jeg har liksom bare tenkt at de ikke kledde meg, men etter at jeg klikket hjem to fra Ellos og mikset de med min ellers feminine stil, ble jeg frelst. Jeg elsker kontraster i et antrekk, og denne sporty touch’en mikset sammen med mer feminine plagg utgjorde rett og slett en perfekt kontrast syns jeg. Jeg valgte en lang og en kort modell, og jeg tror favoritten må bli den lange. Begge er superfine, og kan brukes med a-l-t!

Isn’t it pretty? 

↓ The shorter one ↓

Find it here


I love the color of this shorter one, and the sporty look it gives. I decided to match it with a leather skirt and an all black look, so that the jacket really stood out. I could wear this outfit any day of the week! When it gets warmer out I’ll style it with a cute white lace dress, I just know that that combo will look great.

• • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg elsker fargen på den korte modellen, og ikke minst det sporty uttrykket den gir. Jeg bestemte meg for å matche den med et skinnskjørt og en helsort look, slik at jakken virkelig poppet! Dette antrekket kunne jeg virkelig gått med hvilken som helst dag i uken. Det er komfortabelt, kult og passer til alle anledninger!

Find more bomber jackets at Ellos HERE

Ellos has an amazing selection of both bomber jackets and other pretty clothes, so I really recommend a visit at their online store if you like this style. I also got some ah-maaazing sneakers from Ellos that you can check out at my Instagram now! Now I’m all set for a sporty and cool spring. I love it!

• • • • • • • • • • • • • • • •

Ellos har et helt fantastisk utvalg av både bomberjakker og andre fine klær, så jeg anbefaler virkelig en titt innom nettbutikken deres HER. Jeg bestilte også noen helt ah-maaazing sneakers som du kan sjekke ut på Instagrammen min snart! Nå er jeg all set for en sporty og kul vår med både nye jakker og nye sko. I love it!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Anita paulsen says

  Den lange bomber jakka var så fin til deg. Du kler jo begge, men jeg holder en knapp på den lange. Og jeg nå bare si at håret ditt er sååå fint nå. Hvordan liker du det korte håret? Angrer du?

  Ha eI fin uke, vakre deg <3

  • says

   Tusen takk søte du! Jeg elsker også den lange :) Og du, jeg angrer ikke på klippen i det heele tatt! Jeg er så fornøyd. Senest i går spurte en venninne om jeg hadde fått extensions (sikkert den 10. som spør), fordi håret er så utrolig tykt nå som det er kortere. Før var det tynt og pistrete. Anbefales altså :) Ha en nydelig uke du også ♥

   • Anita paulsen says

    Det er så koselig at du svarer alle som kommenterer. Det setter vi pris på <3 Det er sant det, håret ditt ser så sint og tykt ut å. Kjempefint! <3

    Jeg begynte forresten å lese boken din for andre gang i går. Kjenner det kan være godt å få det inn en gang til at jeg er bra nok :) spesielt nå som den derre forbanna bikinisesongen smyger seg innpå. Jeg føler meg allerede bedre. Tusen takk for du skrev den boken <3 den har hjulpet meg masse.

 2. Tina says

  Du er sååå skjønn! Kan du lage en sminkevideo? Btw bor du ved studentsenteret, siden du tar de fleste bildene der :P (not to sound like a stalker, haha..) Ha en fin dag :)

Leave a Reply