The Blonde Ombre

Pics from Pinterest

I want a little change

I really hope that Rune at Digg Hair Studio has time for me this week, as I’m in desperate need of a little hair change. Nothing major, but now I haven’t been to the hair dresser in 3 months or so, so it’s really about time. I do know that I want to cut some of the length off, but I don’t have the balls to go really short. I’ve also been playing around with the idea of doing a very very subtle ombre. I think it’s so pretty, but at the same time I don’t want to color my hair darker in the roots just to get that cool effect. In stead I thought I could just go reeeally light in the lengths, and keep it pretty natural on top. What do you guys think? I’m so indecisive when it comes to stuff like this, but I absolutely love all the inspiration pictures. Very subtle, but at the same time very fresh and different. Should I go for it?!

• • • • • • • • • • • •

Jeg krysser fingrene for at Rune på Digg Hair Studio har en ledig time til meg denne uken, for nå er det virkelig på tide med et besøk til favorittfrisøren min. Jeg har ikke vært der på rundt 3 måneder, og nå er jeg såå giret på en liten hårforandring! Ikke noe drastisk, ettersom jeg har lært at det rett og slett ikke funker for meg. Det må være noe á la det jeg har nå, men samtidig ønsker jeg å gjøre noe nytt. Jeg har lekt litt med tanken om en blonde ombre! Jeg syns det er så utrolig fint med ombre, men det er uaktuelt å farge håret brunt i røttene. Etter to uker når min kommunegrå ettervekst titter frem kommer det garantert til å se helt jævlig ut, haha. I stedet tenkte jeg å prøve meg på en «Blonde Ombre» á la inspirasjonsbildene over. Var det ikke fint?! Da tenker jeg altså å farge det skikkelig lyst i lengdene, og holde det mer naturlig øverst. Ikke farge det, men kanskje dekke min naturlige ettervekst litt mindre enn tidligere. Åh, så vil jeg klippe det! Jeg har ikke baller til å klippe det veldig kort, men jeg vil definitivt klippe av en del av lengdene. Hva syns dere? Jeg er så ubesluttsom på slike ting. Burde jeg kjøre på?!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Kristine says

  Hehe jeg ringte faktisk til Digg tidligere i dag og booket time hos han og jeg har tenkt på akkurat det samme! Har hatt inspobilder av lignende frisyrer på tlf i månedsvis nå og og craver virkelig en forandring. Har ombre nå og trives så godt med det, men vil ha det enda lysere i tuppene. Trenger en skikkelig oppfriskning med mer spill i håret og håper det blir mye freshere enn hva det er nå :)
  Tror virkelig du kunne kledd en slik frisyre som på bildene over! Kjekt med en liten forandring i ny og ne ikke minst :) Syns absolutt du også hadde kledd noe kortere hår. Fra bildene hinn dagen da du brukte den brune kåpen kunne det se ut som du hadde kortere hår og det syns jeg passet veldig fint til deg :) Blir spennende å se hva du ender opp med til slutt :) Lykke til!

 2. Anita paulsen says

  Jaaa, kjør på! Du kommer til å kle dette så godt. Den dagen du hadde på deg den beige kåpen så det ut som at du hadde klippet håret, og det var så fint <3 du kler jo alt da. Så jeg er sikker på at du kommer til å se helt nydelig ut!

  • says

   Tusen takk søte :D Hihi, virket som at det var stor enighet i kommentarfeltet på det innlegget om at jeg burde klippe meg ja. Jeg tror nok ikke at jeg tør å gå sååå kort, men en del kortere enn jeg har nå tenker jeg å gå for ♥ Ha en herlig dag :) Klem

 3. Marie says

  I’m sure it would look super cute if you cut your hair, like a bit over the shoulders :) but I also know that it really needs balls to do such a drastic change. I just went to the hairstylist and got bangs, totally spantaneous, but I’m super happy with the decision :)
  lots of looove

Leave a Reply