The Balancing Act

Sunday is home spa day

So this is my look for this rainy Sunday, hah. In my hair I have one of my favorite hair masks; Pure coconut oil. It’s the best! On my skin I have a deep pore cleansing clay mask from Kiehl’s that I love. Just the way Sundays should be spent!

• • • • •

Dette er min look på denne regnfulle søndagen, hah. I håret har jeg en av mine favoritthårkurer; Ren kokosolje som jeg rett og slett bare smelter i hendene og masserer inn i håret. It’s the best! I ansiktet har jeg en deilig porerensende leiremaske fra Kiehl’s som jeg er veldig glad i. Dette er det eneste riktige på søndager for meg!

I don’t know about you guys, but I have a pretty good sense of when I’m in balance, and when I’m totally out of it. Lately I’ve been out of it, and it sucks! It usually happens when I have a big work thing coming up that I’m nervous about, or if something is going on in my personal life. You know that feeling when it’s like there’s a big cloud over you, and you suddenly get that uncomfortable feeling in your gut. When I’m out of balance I don’t sleep well, stress over the smallest things, eat shitty food and focus on worries way more than I should. This weekend, on the other hand, has been lazy. Too lazy! It’s definitely done me some good, but laying on the couch all day is no way to live. So now my focus is on getting myself back in balance. I want to work hard and kick ass, but still be at peace with myself, focus on the positive and get rid of that uncomfortable gut feeling. Mondays are a perfect time to start, so today I’m just preparing myself to get back to my normal positive self. And the perfect way to do that? Home spa!

• • • • •

Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner veldig godt når kropp og sinn er i balanse, og når jeg bare er helt ute av det. I det siste har jeg vært helt ute av balanse, og det er absolutt ikke noe kjekt! Det skjer som oftest hvis jeg har en stor jobbting jeg tenker mye på, eller om noe skjer på privaten. Du vet den følelsen når det bare kjennes ut som at en stor sky henger over deg, og du har den ubehagelige følelsen i magen? Når jeg er ute av balanse sover jeg dårlig, stresser over de minste ting, spiser drittmat, og bruker alt for mye tid på bekymringer. Denne helgen har imidlertid vært lat, som en motreaksjon på alt. For lat! Det var definitivt deilig for en dag, men å ligge på sofaen dag inn og dag ut er jo ikke noen måte å leve på. Så nå er fokuset mitt å få meg selv tilbake i balanse! Jeg vil kicke ass, jobbe knallhardt og utvikle meg, men jeg vil kjenne følelsen av ro inni meg, og la positiviteten knuse alle bekymringer. Mandager er en perfekt dag å starte på, så i dag forbereder jeg kropp og sinn til en uke fylt med positivitet og balanse. Og den perfekte måten å gjøre det på? Hjemmespa!

A little homespa tip for ya

Most facials I do start with a steam to open my pores, and it’s actually super easy to do at home! I don’t do this too often, but I’m definitely gonna try to do it more. All you need to do is boil some water, then put it on a table. Put your face above the water, as close as you can without being uncomfortable, and put a towel over your head and around the kettle. Put on some relaxing music, and enjoy the little steam for about 10 minutes. This is the perfect way to start your home spa, as your skin will soak up all the moisture you put on it so much better! You can also put oils and herbs in your water, but I’m a little unsure what to get. Any tips?♥

• • • • •

De fleste ansiktsbehandlinger jeg har gjort har startet med en ansiktsdamp, og det er faktisk kjempelett å gjøre hjemme også. Jeg pleier ikke å gjøre dette så ofte, men der må jeg skjerpe meg, for dette er superdeilig. Alt du trenger å gjøre er å koke opp vann, og sette kjelen på et bord. Sett deg med ansiktet over kjelen, og ha et håndkle over hodet ditt og rundt kjelen. Sett på litt avslappende musikk, og nyt ansiktsdampen i ca ti minutter. Dette er en perfekt start på hjemmespaet, ettersom huden vil suge til seg all fuktighet du tar på den så mye bedre! Du kan også ha oljer eller urter i vannet, men jeg er litt usikker på hva jeg skal bruke. Noen tips?♥

Now I’m gonna jump back in the shower, and wash out the coconut oil. It’s so amazing for my hair – it leaves it softer, shinier and healthier! Then I’m gonna do some other preps for tomorrow, which I’m really excited about. I spent pretty much all last year completely off balance because of the book and everything around it, and when this year started I decided that 2016 would be the year where I both kick ass and focus on my own well-being. It’s a balancing act, for sure.

• • • • •

Nå skal jeg hoppe i dusjen igjen, og vaske ut kokosoljen. Den gjør virkelig underverker for håret mitt – og etterlater det mykere, mer skinnende og sunnere! Senere skal jeg gjøre litt andre forberedelser til uken, før en tacokveld med familien står på planen. Hele fjoråret ble tilbragt helt ute av balanse, hovedsaklig på grunn av boken og alt som skjedde rundt. På nyåret bestemte jeg meg for at 2016 skulle være det året der jeg både kicker ass karrieremessig, og fokuserer på meg selv og egen velvære. Det er en balansekunst, for sure.

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Ia says

    Så bra at du prøver så godt du kan å ta vare på deg selv! Skjønner absolutt at det er vanskelig med mye stress og jobb! Kos deg i kveld og lad opp til kick ass uke i morgen! Jeg heier på deg! klem <3

  2. says

    Dette høres jo helt herlig ut! Jeg er jo en person som stresser megalett, og jeg har fått betennelse i magen av stress (hatt det i 7 mnd) og det går jo ikke over, haha! Satser på at Yoga blir en del av redningen og den balansekunsten jeg kan bruke! Og takk for tips om ansiktsmaske – den skal jeg absolutt teste ut :-) Ha en nydelig kveld <3

Leave a Reply