Sweet Simplicity

Shirt: Weekday
Jacket: Soaked in Luxury
Shoes: Laura Bellariva
Jeans: Topshop

I’m by no means a jeans person, but the one pair I do love is this one from Topshop. They have such great jeans! Super high waisted, and super stretchy. I feel like I should expand my jeans wardrobe a bit, but I don’t really know where to go. Do you have any tips for me? Now I’m off for a mountain hike in the super nice May weather, and later I have a mission to turn my walk on closet into a walk in closet, haha. I’m seriously hopeless when it comes to keeping my wardrobe tidy, so now I’ve put all my clothes in a big pile in front of the TV, so I’ll have no choice but to clean everything while I have a fun chick flick on in the background later. I hope you’re all enjoying the day

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg er på ingen måte en jeansperson, men jeg elsker dette paret fra Topshop. De har virkelig bra jeans! Skikkelig highwaisted, og veeldig stretchy. Jeg føler jeg bør utvide jeanssamlingen min litt, men jeg aner ikke hvor jeg bør gå for digge jeans med høyt liv. Har du et tips eller to, kanskje? Uansett – nå skal jeg avgårde på fjelltur i det deilige maiværet, og senere har jeg et mission om å gjøre «walk on-garderoben» om til en «walk in-garderobe», haha. Jeg er altså så håpløs på å holde det ryddig der inne, så nå har jeg lagt alle klærne mine i en stor haug foran TVen, slik at alt er klart til å gå gjennom den med en morsom chick flick-film på i bakgrunnen i kveld. Jeg håper dere nyter dagen, babes

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Maiju says

  I myself own just a few pairs of jeans and just last weekend thought about buying few pairs more :-D I found my new ones from na-kd and asos! High waist mom jeans in vintage blue with rips on the knee and mid blue denim high waist jeans with a asymmetrical hem at ankle. I have always had just basic black and blue skinny jeans so I finally decided to buy pairs with that little extra something on them, and I think my new jeans are my current favorites right now :-)
  Have a lovely day!

 2. Ida says

  Svart og hvitt funker alltid :)
  Asos Ridley High Waist Skinny Jeans er både fine og behagelige. Pluss at de har litt tykkere stoff, som gjør at de ikke blir så fort slitt :)

 3. Oda says

  Jeg elsker også Molly-jeansene! Det eneste er at de slites ut forholdsvis fort, men det syns jeg faktisk de er vært – SÅ gode jeans til bare 299,. liksom :-) BikBok har også noen fine, men de også slites ut ganske fort og er dobbelt så dyre, tror de pleier å ligge på rundt 599,-.

 4. Yvonne says

  Monki har noen kjempefine highwaist jeans til kun 350 :) de utvider seg litt, så lurt å ta en som sitter superstramt! Synes rumpa ser mye bedre ut i disse enn dem fra Bik bok og Gina :) levis har også en fin modell som heter mile high, denne utvider seg også endel, så greit å ta en som sitter veldig stramt, her får rumpa superfin passform ??

 5. Ia says

  Så fin du er! Du kler jo absolutt jeans <3 Jeg liker godt de fra Monki, husker ikke helt hva modellen heter :) ellers så er de veldig stretchy på gina tricot :) Det er så deilig å klikke inn på bloggen din når jeg trenger en pause fra eksamenslesningen <3 Du har så mye inspirasjon og koselige innlegg- tusen takk <3 Håper du har en kjempefin torsdag <3 Og rydding foran tv'en kan jo faktisk være veldig koselig hihi

 6. Elisabeth says

  Min favorittjeans er Leigh fra Topshop, bruker ingenting annet, og hamstrer derfor hver gang jeg er i London eller andre steder med Topshop :p Jeg har buksen i sikkert 5 forskjellige farger, og de har også modeller som er “ripped” på knærne osv :) Disse er soft skinny jeans, som er nokså høye i livet <3

Leave a Reply