Summer Travel Plans

UP UP AND AWAY ✈

• • •

Summer is the time of the year when most people get time off work, and most people travel. I actually usually prefer to travel off season, just because I need a vacation way more when it’s raining and snowing out, than during summer when it’s actually pretty nice to be home. But I still have a few travel plans for this summer! In just a week I’m heading to Los Angeles, which I’m so incredibly excited for. I’m going with Joico, and there will be parties, a hair appointment with a celebrity hair stylist, a photoshoot and time off. Pinch me, please?! It will be a short trip of only four days, but that’s a lot considering that my last trip to LA was only two days, haha. Later this summer I’m visiting my bestie Tonje in Geneva, as she works for the United Nations there. If I’m proud of her? YES!!!! Then my boyfriend and I will take a longer vacation together this fall or early winter. I have no idea where to go, though! I think it’s so hard to decide, haha. Mexico has been a dream of mine for ages, mostly because of the food (lol), but also because it looks absolutely stunning. I’ve also heard so much great about Indonesia, Thailand and places in that part of the world. What to pick?! If you’ve had an amazing vacation experience somewhere in the world, please let me know to give me some inspo! But for now I’m just getting majorly excited about LA. I don’t know what it is about that city, but it’s always fascinated me, and I looove being there.

What are your travel plans this summer?

• • • • • • • • • • • • • • •

Sommeren er tiden på året der de fleste får fri fra jobb, og de fleste reiser. Jeg foretrekker faktisk å reise utenom sommersesongen, rett og slett fordi jeg trenger ferie og ny inspirasjon mye mer når det er minusgrader, slafs og mørkt ute, enn midt på sommeren når det faktisk er helt nydelig å være hjemme. Men jeg har et par reiseplaner i sommer, likevel! Om bare en uke setter jeg meg på flyet til Los Angeles, som jeg gleder meg så latterlig mye til. Jeg reiser sammen med Joico, og det vil bli fester, en time hos en kjent «celebrity hair stylist», en photoshoot og fritid. Pinch me, please?! Det vil bli en kort tur på bare fire dager, men det er jo masse i forhold til den forrige turen min til LA som var på bare to, hah. Jeg planlegger også å besøke bestevenninnen min Tonje i Geneve, der hun bor for tiden og jobber for FN. Om jeg er stolt? JA!! I tillegg blir det selvfølgelig kvalitetstid på hytten i Kristiansand, men «hovedferien» i år sparer jeg og kjæresten til høst eller tidlig vinter, jeg aner bare ikke hvor vi skal dra. Det er så vanskelig å bestemme seg for reisemål, syns jeg! Jeg har drømt om en ferie i Mexico i mange år nå. Mest på grunn av maten, haha, men også fordi det ser helt nydelig ut der. Jeg har også hørt masse bra om Indonesia, Thailand og andre vakre steder i den delen av verden. Har du vært på en ferie som bare var helt uslåelig? Da må du gjerne tipse meg om destinasjonen, til inspirasjon. Enn så lenge nøyer jeg meg med å glede meg som et lite barn til LA. Jeg vet ikke hva det er med den byen, men den har alltid fascinert meg, og jeg eeelsker å være der.

Hva er dine reiseplaner i sommer?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Birgit says

  I can highly recommend you going to Vietnam, Sri Lanka or the Philippines.
  If you are going to Vietnam – plan some time on Phu Quoc for relaxing. The island is amazing!
  Philippines: Palawan – the most beautiful island in the world
  Sri Lanka – just do a round trip – it offers everything and the food is amaaaazing!

 2. Henriette says

  Bali er fantastisk, men det er regntid der fra desember til mars, og da kan det regne en god del… With that being said, det er overhodet ikke sikkert det regner hver dag en gang!

 3. Oda says

  I sommer blir det mest jobb på meg (#student), men tidlig i høst drar jeg og en venninne som nevnt før til New York! <3 (Så håper den oppdaterte NY-guiden kommer før det ;) Gleder meg som en liten unge.
  P.S: jeg tror jeg hadde valgt Mexico!

 4. Elisabeth says

  Definitivt Mexico !! Er det mest eksotiske, historiske, vennlige stedet jeg har vært noen sinne. Drømmer bare om å reise tilbake dit. Klimaet er fantastisk, blir ikke klamt og ekkelt som i østen, bare varmt, friskt og deilig <3 Og maten er ikke som du tror, den er mye, mye bedre ;-)

 5. says

  Jeg besøkte Mexico i vår, og Tulum-området kan virkelig anbefales! Stedet er faktisk enda vakrere i virkeligheten enn på bilder. Helt magisk (og ja, maten var to die for).

  Indonesia er også et spennende sted, med tusenvis av nydelige øyer å velge mellom. Gili Meno var f.eks. ekstra flott!

  Kambodsja er et annet alternativ. Landet i seg selv er spennende å oppleve (da må man nesten ta turen nordover til Angkor Wat også), men øyriket på sørkysten er også helt stunning. Jeg falt helt for Koh Rong Samloem.

 6. Maja A. says

  Jeg var nettopp på bryllupsreise i Mexico utenfor Cancun. PERFEKT for kjærestetur. Lite boutique hotell, fantastisk service og nyyydelig hotell. Det heter Beloved Playa Mujeres. La ut noen bilder på Instagram (@majasteigen) om du vil se :)

 7. Amalie says

  Mexico er utrolig vakkert, men jeg kan også varmt anbefale Bermuda, det kan også lett kombineres med noen dager i NYC.
  Reiser til Gdansk-Polen nå om 12 dager, en uke til Geilo, og så skal jeg til Skottland i august. Jeg krysser fingrene for en ellers deilig norsk sommer. Norsk sommer med godt vær – det er noe av det vakreste:)

 8. Stine says

  Åh LA er helt fantastisk!!
  Reiser til København om 3 uker før Stavernfestivalen skal oppleves!! Så går turen videre til nord regner jeg med for å gå noen fjellturer, så setter vi kursen mot Dubai i 15 dager!! Reiser 5 dager etter det på Findingsfestival før Spania i 3-4 uker står for tur og forhåpentligvis NYC etter det haha. Blir nok noen Oslo og Kristiansand turer mellom slagene!! Sånn går det når man velger friår haha!!

  Kos deg masse i LA!!!

 9. Vilde says

  Elsker bloggen din og er og har vært rutine å kikke innom den hver dag i flere år. Har brukt NY-guiden din mye på tidligere turer dit! :)

  I år blir det tre uker (!) til varmere strøk etterfulgt av to uker i den norske fjellheimen. Best of both worlds! Skal til Argentina i høst en tur for første gang, og krysser fingrene for at det blir en fantastisk tur :)
  Ha en kjempe fin torsdag og ikke minst helg når den kommer :D

 10. Linn says

  Var på jorden-rundt reise for noen år siden, og da falt jeg pladask for Brasil! Her var jeg i tre uker, og både Rio de Janeiro, Ilha Grande (en bilfri og fantastisk nydelig øy, der du også kan dra til en av verdens fineste strender: Lopes Mendes) og en utrolig koselig og vakker plass som heter Paraty anbefales på det sterkeste!! I tillegg ble jeg helt forelsket i Thailand hvor vi var innom de mest kjente øyene og fikk oppleve nydelige strender, mat, utsiktspunkt osv. Var dessverre ikke innom Mexico, men dette er jo også en plass jeg har hørt utrolig mye bra om! Kos deg mye i sommer, fine deg! :-)

Leave a Reply