Stylista Beauty Talent 2017

• • •

Vil du bli Stylistas neste Beauty Vlogger?

Hei søte dere! Jeg håper dere hadde en nydelig 17. mai i går, og at dere ikke sliter alt for mye med å komme gjennom dagen i dag, hihi. Vi hadde det så utrolig kjekt sammen med venner, men jeg fant sengen før midnatt og det er jeg såå glad for i dag. Jeg hadde på meg en ny kjole som jeg tenker å vise bilder av litt senere, men først må jeg bare tipse dere om en utrolig kul konkurranse som Stylista kjører nå!

I konkurransen leter Stylista etter vår nye Beauty Vlogger i samarbeid med Blush. Det er utrolig mange flinke YouTubere der ute, og det er helt sikkert en del som har lyst til å prøve seg, men de trenger bare et lite dytt for å komme i gang. Denne konkurransen er en perfekt unnskyldning til å sette i gang! Alt du trenger å gjøre er å laste opp en YouTube-video, enten en sminketutorial eller en hårtutorial. Deretter melder du deg på konkurransen HER. Det trekkes en ukevinner hver uke i 4 uker fremover basert på stemmer, i tillegg til to wildcards som går rett til finalen der det til slutt velges en vinner. Du kan laste opp så mange videoer du vil frem til 15. juni!

Vinneren får bli Stylista TV’s nye programleder, i tillegg til premier for over 10.000kr fra Blush! Ukesvinnerne får også fine premier fra Blush. Besøk gjerne konkurransesiden HER for å se bidragene som allerede er sendt inn, og ikke minst stemme på din favoritt!! Masse lykke til

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Maria says

    Kom du deg inn i bunaden i år?:) Rart med det når det går 1 år mellom hver 17.mai, at den krymper på magisk vis der i skapet :) Håper du hadde en super dag!

Leave a Reply