Strolling To School

..in my pretty city 

One of the biggest differences I’ve noticed after starting school, is how much of a change it is to actually have to be somewhere every day. Probably very very normal for most of you, hahah, but I’ve run my own business for seven years now, and unless I’ve had a meeting, I could decide what I wanted to do with my time every hour of the day. Well, not anymore! Almost all of my classes are obligatory, and I have school every single day of the week. It’s been fine so far, but when the fall weather and winter darkness kicks in, I most definitely won’t be very happy when I have to get up at 6.30AM to go to the 8AM classes.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

En av de største forskjellene jeg har merket etter jeg startet på studier er hvor latterlig annerledes hverdagen er når jeg faktisk må være et sted hver eneste dag. Det er nok veldig, veldig normalt for de fleste av dere, hahah, men jeg har jo faktisk vært selvstendig næringsdrivende i syv år nå. Med mindre jeg har hatt møter på agendaen har jeg kunnet legge opp hver eneste time av dagen akkurat slik jeg selv har ønsket. Well – not anymore! Nesten alt av forelesninger og workshops er obligatorisk, og jeg har skole hver eneste dag. Så langt har det gått fint, men når høstværet og vintermørket kicker inn, og forelesningene begynner 08.00, kommer jeg garantert til å savne de gode, gamle selvstendig næringsdrivende-dagene, haha.

Today I had my first day with coding and programming, and well… Fuck my life the next months!! Hah. No, I’m sure I’ll get the hang of it, but it definitely wasn’t the most motivating start of the new class when we were pretty much just told that the class was extremely difficult and over 40% of the people who make it until the exams, fail. But I’m gonna do what I always do – focus on a positive attitude, talk myself up, work hard and hopefully kick some serious coding ass!! Now the rest of the night is gonna go to film editing. This week kinda sucks as I have way too much to do, but I’ll just comfort myself with the fact that it’s gonna get a hell of a lot worse when it’s time for the coding exam. Hah. I hope you’ve all had a wonderful day

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

I dag hadde jeg min første forelesning med koding og programmering, og altså.. Fuck my life dette semesteret!! Hah. Neida, jeg er sikker på at jeg knekker koden (lol) etter hvert, og forhåpentligvis får jeg det skikkelig bra til. Det var imidlertid ikke en veldig motiverende start på det nye faget med snakk om hvor mange som ikke engang fikk ta eksamen, at over 40% av de som fikk ta eksamen strøk, og at faget var «svært vanskelig». Men jeg skal gjøre det jeg alltid gjør – fokusere på en positiv innstilling, snakke meg selv opp, jobbe hardt og forhåpentlig kicke litt seriøs kode-ass!! Nå skal resten av kvelden min gå til filmredigering. For å være helt ærlig suger denne uken skikkelig ettersom jeg bare har alt for mye å gjøre, men jeg får trøste meg med det faktum at det garantert blir mye verre uker når eksamen i koding og programmering står for tur, hah. Jeg håper dere har hatt en nydelig dag

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Linda says

  Haha, du jeg er selvstendig næringsdrivende selv, men er faktisk tenkeboksen på videre studier (kombinert med jobb) selv også. Som du sier vet jeg det suge i perioder, men lenge leve mestringsfølelsen når den (forhåpentligvis) kommer også :D

  Gleder meg til å høre mer om hvilke studie du har valgt! Tipper noen innen design, media ;)

  Stor klem <3

 2. Iselin says

  Hei! Kommer det et innlegg snart om hvilket studie du har valgt og hvorfor? Veldig spent! :) Jeg husker heller ikke helt, fullførte du studiet på BI, eller var det et årsstudium og ikke bachelor? Ha en fin helg når den tid kommer!

  • says

   Hei hei :) Ja, jeg tenker det kommer denne uken :D Jeg begynte på Bachelor på BI, men akkurat da andre semester startet fikk jeg tilbud om bokkontrakt, så da måtte jeg velge. Jeg ente på å skrive bok, og gikk ikke tilbake til studiene da bokskriving og promotering var ferdig. Jeg syns egentlig alt var veldig greit på BI, men det jeg studerer nå virker MYE mer riktig for meg :) Klem ♥︎

 3. Renate says

  Tipper interaksjonsdesign – endelig kom drømmestudiet til Bergen! Om eg ikkje allereie jobba med det, hadde eg tatt endå ein master :-) Synd dei ikkje har gjort det valfritt med programmering, fordi det er ikkje noko ein treng å kunne for å bli designer!

Leave a Reply