Stockholm Snapshots

Sponset reise

The view from my hotel room & my look for the night..

Oh so pretty..

The best hotel bed ever. I love Hotel Diplomat!

I want these chairs in my home..

..and this speaker!

That feeling when it’s snowing, raining and sunny all at the same time..

The event with L’Occitane was absolutely beautiful..

It’s all in the details..

This french soup was divine!

• • •

This was a really short and sweet trip to Stockholm, and I wish we could have a few more days there. The city is so fresh and beautiful, even though it was snowing (!!). We were there with L’Occitane to celebrate the launch of their new perfume, and it was such a pleasure to be there. I got to stay at one of my favorite hotels ever, and spend time with some of my favorite people. A pretty darn perfect trip. I love my job!! It does, however, feel really nice to be home, as I’ve had a lot of short trips lately. Now I don’t have any trips until Los Angeles, and I’m sooo excited for that

• • • • • • • • • • • • • • •

Dette var en veldig «short & sweet» tur til Stockholm, og jeg hadde ikke hatt noe imot å bli der et par dager til. Byen er så fresh og fin, selv om det faktisk snødde (!!). Vi var der med L’Occitane for å feire lanseringen av deres nye parfyme, og det ble en utrolig hyggelig og vellykket kveld. Som vi koste oss! Jeg fikk bo på favoritthotellet mitt, og være med noen av favorittjentene mine, så alt i alt var dette en ganske så perfekt tur. Jeg elsker jobben min!! Det føles imidlertid veldig deilig å være hjemme nå, ettersom det har blitt mange småturer i det siste. Nå har jeg ingen reiser før Los Angeles i juni, og det gleder jeg meg så masse til

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  • Karoline says

   Lurer på det samme som Christine :)
   Vet du har skrevet om det før, men har du nytt kamera? :) Syns du alltid har tatt flotte bilder, men syns bildene bare blir bedre og bedre!

   Klem <3

   • says

    Så snill du er, Karoline! Tusen takk for fine ord :)

    Jeg har ikke noe nytt fotoutstyr, faktsk er Canon-kameraet mitt maange år gammelt og skikkelig slitt. Jeg tror en av de største misoppfatningene når det kommer til foto, er at man trenger dyrt og fancy utstyr for å få til fine bilder. Det gjør man ikke! Man kan ha et svindyrt kamera, men hvis man ikke har kjennskap til det vil det ikke ha noe å si.

    Foto er noe man aldri blir utlært i, og siden jeg har stor interesse og lidenskap for det prøver jeg nye ting hele tiden. Derfor blir jeg KJEMPEGLAD for at du sier at bildene blir bedre og bedre – da vet jeg at de nye teknikkene jeg tester funker :) I tillegg elsker jeg å eksprimentere i Lightroom (redigeringsprogram), og veldig mye av “magien” blir skapt her. Man kan gjøre et helt vanlig bilde helt nydelig med de rette teknikkene!

    Dette ble et langt svar, hihi – poenget mitt er ihvertfall at hvis du har lyst til å bli bedre på foto syns jeg ikke du skal tenke så mye på utstyret. Prøv deg heller frem med det du har, og sjekk gjerne ut fototipsene mine HER, i tillegg til min guide til manuelle innstillinger HER.

    Stor klem ♥

    • Karoline says

     Takk for så langt svar, setter stor pris på det!! :) <3
     Jeg elsker å ta bilder, og også å sitte å leke meg i Lightroom, men jeg føler liksom jeg aldri helt får teken på det. Og spesielt når jeg sammenligner med dine bilder haha!! Du er i alle fall kjempeflink, og ikke bare til å ta bilder, men hele bloggen er veldig bra!!

     Ha en super helg! <3

  • says

   Det kan jeg ♥ Men jeg kan også svare deg her: Jeg bruker to forskjellige kameraer. Olympus Pen Ep-L8, og Canon 5D Mark II. Begge er kjempegode, og jeg bruker de litt om hverandre :) Ellers har jeg skrevet litt om objektiver, og andre fototips i dette innlegget. Sjekk det gjerne ut! Stor klem♥

Leave a Reply