Spring is in the air

Hi my lovies! I was gonna write a super positive text about the wonderful spring feeling I have right now. I bet I’m not the only one who feels more energized and happy now that the days are longer and lighter, and the temperatures are warmer? But, then the terror attack in Stockholm happened, and my happiness was replaced by a broken heart. How extremely tragic and unreal.. What is there even to say?! My heart goes out to everyone affected. Absolutely heartbreaking, and I hope that this is the last attack we see.

Other than that, I’ve spent the day taking care of my little lovie Bella, as she was completely out of it after a trip to the vet this morning. She’s finally starting to act like herself again, which makes me happy! My boyfriend was so embarrassed over me when I actually started crying when she was put under and fell asleep at the vet office, haha. It was just so weird seeing her all drowsy and dizzy! Tonight will be spent doing dome preparations for this weekend, where I have both a birthday party and a trip to a cabin in the mountains planned. We’ll stay until Tuesday, before the rest of the easter break is lined up with family dinners and gatherings with friends.  What are your plans for the easter break?

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei mine fine! Jeg hadde tenkt å skrive en superpositiv tekst om hvor herlig vårfølelse jeg har i kroppen for tiden. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som blir positivt påvirket av at dagene både er lengre og lysere, og at det bare blir varmere og varmere ute? Det gir meg så mye energi og glede! Men så skjedde terrorangrepet i Stockholm, og gleden jeg følte ble erstattet med en vond følelse. Hva kan man si..? Det er så ubeskrivelig tragisk og ufattelig trist at jeg har ikke ord. Jeg sender masse kjærlighet og varme tanker til alle i Stockholm! Ikke at det hjelper, men jeg klarer ihvertfall ikke å tenke på noe annet.. Jeg krysser alt jeg har for at dette er det siste angrepet vi ser på lang, lang tid.

Ellers har dagen min gått til å ta meg av verdens beste lille Bella, ettersom hun har vært ekstremt slapp etter narkose hos dyrelegen i dag tidlig. Kjæresten ble sånn passe flau over meg da jeg presterte å begynne å grine da Bella sovnet i fanget mitt, haha. Det var så rart å se henne så slapp og svimmel, det satt meg helt ut! Nå begynner hun heldigvis å oppføre seg som seg selv igjen, så det varmer hjertet mitt. Kvelden min kommer til å gå til forberedelser til helgen, der både bursdagsfest og hyttetur står på menyen. Der blir vi til tirsdag, før resten av påsken er fylt opp med familiemiddager og planer med venner som er hjemme i ferien. Hva skal dere i påskeferien?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Hvilket tema har du på bloggen din? Syntes det er såååå fint! Og hvordan får du overskriften din til å bli sentrert? Min blir alltid værende på venstre siden :-( /(Jeg bruker wordpress)

    • says

      Jeg vet dessverre ikke hva det heter :/ Man kan midstille teksten i ferdigkjøpte temaer hvis man bare går inn i kodene, men dette kan jeg ikke noe om, har venner/teknikere som gjør det for meg! Kanksje du kjenner noen som kan hjelpe? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *