Something new on my wall

Sponset hylle

G E T    I T    H E R E 

As I told you we’ve done a few changes here at home over the last couple of months. We’ve changed our dining room table and chairs, which I’ll show you in my next post! Sooo incredibly excited about that. I’ve also done something that has been on my list for ages – found something to put on this chalk paint wall! It’s been empty ever since we painted it, and I couldn’t be happier with my choice. This beautiful shelf from Vakre Rom is just perfect, and I’m in love with the combination of marble and gold. So fitting against the grey wall!!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Som jeg nevnte i forrige innlegg har vi gjort litt forandringer her hjemme i løpet av de siste månedene. Vi har byttet ut spisebord og spisestuestoler – det skal jeg vise dere i neste innlegg!! Jeg er så uendelig fornøyd. Jeg har også fått krysset noe av listen som jeg har gått rundt og tenkt på i et år, nemlig funnet noe å fylle denne tomme kalkmalingsveggen med! Den har bare vært naken helt siden vi malte den, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget mitt. Denne hyllen fra Vakre Rom er bare så fin, og jeg elsker kombinsjonen av marmor og gull! Det passer så fint mot den grå veggen..

Here you can see one of my new diningroom chairs by the way! They’re in a deep burgundy velvet fabric, and I’m obsessed with them. So pretty, and so comfortable!! The scented candle is my favorite, you can find it at H&M Home. The lights really puts the cherry on the sundae on the shelf, you can find those everywhere. I don’t really know how to decorate the shelf though, do you guys have any suggestions?

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Over ser dere forresten en av de nye spisestuestolene! De er i en nydelig burgunderfarge, og i deilig fløyel. Jeg elsker de!! De er fra Søstrene Grene utrolig nok, et skikkelig budsjettkupp! Duftlyset er min største favoritt noensinne, fra H&M Home. Lyslenken setter virkelig prikken over i’en syns jeg – min er fra Kremmerhuset, men disse finner du overalt. Jeg har akkurat pakket vekk julepynten, og er skikkelig usikker på hva jeg skal ha på denne hyllen. Noen forslag kanskje? Enn så lenge holder jeg det enkelt!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Maria says

  åååå de hyllene var helt sykt fine <3
  Men jeg finner de ikke på siden for linken din kommer bare til hovedsiden.. Er den utsolgt eller vet du noe om det?

 2. says

  Så pent! Har sett på de stolene selv, lyst å ha en på rommet mitt!
  Hva med å sette opp et innrammet bilde av noe koselig som gjør dere som bor der og de som er på besøk glade og varme når de ser det? Om det er familie, kjæreste, bilde fra en fin opplevelse, fra en vennemiddag eller hva det måtte være?

 3. Christina says

  Takk, Cathrine, for den flotte boken du har skrevet! Takk for at du deler, og for at du hjelper oss andre “perfeksjonsjagere” ut av jaget. Det er sjeldent jeg leser en hel bok, men “Selvskryt” ble lest fra begynnelse til slutt. Den var så fin <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *