Share Your Opinions

Annonse

Tjen penger på meningene dine

Jeg tror nok ikke jeg er alene om å ha alt for mye dødtid på mobilen i løpet av en uke. Så snart Facebook-feeden er scrollet gjennom står Instagram for tur, og når jeg har sett alle de nye bildene sjekkes gjerne Snapchat. Når alle storyene er rundet klikker jeg meg kanskje inn på Facebook igjen. Noen som kjenner seg igjen i dette scenarioet? Haha. Jeg føler meg alltid så dust etterpå – det er jo virkelig bare sløsing med tid. I dag tenkte jeg å tipse dere om en helt genial tjeneste som du kan erstatte all dødtiden på mobilen med – der du samtidig både utgjør en forskjell og tjener penger!

→ Registrer deg her ←

Du har kanskje allerede hørt om Meningstorget? For min del var det helt nytt, men så snart jeg leste meg litt opp om det sendte jeg melding til bestevenninnen min som er alenemor og har ønsket seg noe å drive på med hjemmefra på kveldstid når sønnen er i seng, som gir en liten ekstrainntekt. Hos Meningstorget får du både utgjøre en forskjell i samfunnet rundt deg, og tjene noen ekstra kroner på en enkel og morsom måte. Du deltar rett og slett i spørreundersøkelser som passer deg og dine preferanser! De betalte undersøkelsene varierer i tema fra for eksempel mote og helse, til husholdningsartikler og fritidsaktiviteter. Du kan i tillegg få tilsendt produkter som skal testes hjemme! På denne måten får du muligheten til å påvirke utviklingen av nye produkter og tjenester, ettersom bedrifter og organisasjoner er avhengige av god feedback for å bli så gode som mulig.

For hver undersøkelse du deltar i tjener du poeng – og disse kan du enten få ut som penger gjennom PayPal, som gavekort, eller donere dem til et veldedig formål. Hver undersøkelse tar bare noen minutter å delta i, og du velger selv hvor mange undersøkelser du vil gjennomføre. En helt super aktivitet til når du sitter på bussen om morgenen, i lunch-pausen, står i kø et sted, eller hvis du rett og slett ønsker å gjøre noe meningsfullt på kveldstid! For hver undersøkelse du deltar i tjener du forresten også lodd til Meningstorgets kvartalvise premietrekning, der premien er verdt 35.000kr.

Registrer deg enkelt HER dersom du ønsker å prøve

NB! MAN MÅ VÆRE 18 ÅR ELLER ELDRE FOR Å REGISTRERE SEG OG
KUNNE TJENE PENGER OG GAVEKORT PÅ MENINGSTORGET.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Marie says

  Du tar altså så utrolig fine bilder! For eksempel lyset og fargene på bildene fra fjellturen med kjæresten din er jo bare helt magisk! Hvilket kamera brukte du der? Jeg vet du har skrevet om et lite Olympus kamera tidligere (hvis jeg ikke husker helt feil), hvilken model er det du har nå, og er det kun dét kameraet du bruker, eller har du flere du bytter på med? Ønsker deg en fin dag.

  • says

   SÅ snill du er, Marie :D Tusen hjertelig takk :) På de bildene brukte jeg Canon 5D Mark II med 85mm-linse :) Jeg bruker egentlig begge kameraene om hverandre, men i det siste har jeg for det meste brukt Olympus til filming. Det er helt uslåelig der! Jeg skal lage et eget innlegg om foto og redigering ♥︎ Stor klem

 2. Linda says

  Jeg må bare si at jeg eeelsker bildene dine <3 Vet ikke om noen som tar så fine bilder og er så dyktig på naturlig redigering som du!!
  Støtter spørsmålet over om hvilke kamera og redigering du bruker. Har du lyst til å dele mer om det? <3

Leave a Reply