Shades of Green

A pop of color

Pillows from Bohus

I’m so bad at adding color to my house, but lately I’ve been completely obsessed with the deep green color with a blue-ish hue. I don’t even know what it called, like a mix of bottle green and teal? So anyway, I’m obsessed with this color both for fashion and decor right now. I was initially only going to buy the darkest one, but when I spotted the lighter one I thought they looked so pretty together! Oh, and I’m also loving the velvet material on them. It feels so good to have a little «pop of color» in the house! If you, like me, struggle with brining color into your home, I hope you can draw some inspiration from this. Now it’s time for lunch, then picture time with Eirín! I’ll see you later, babes

• • • • • • • • • • • •

Jeg er skikkelig dårlig på å ha farge i huset, bortsett fra når det kommer til friske blomsterbuketter, men i det siste har jeg vært helt opphengt i en slags flaskegrønn farge med blånyanser. Jeg elsker fargen til både mote og interiør for tiden! Jeg skulle egentlig bare kjøpe denne puten i den mørkeste fargen, men da jeg spottet den lyseste syns jeg at de ble riktig så fine sammen. Jeg elsker forresten velourstoffet også! Det føles deilig å ha et etterlengtet «pop of color» i huset – endelig fant jeg en farge som passet perfekt inn. Hvis du, som meg, sliter litt med farger hjemme, håper jeg du kan finne litt inspirasjon her! Lunt og koselig til høsten :) Nå er det tid for lunch, og deretter står bildeknipsing med Eirín på menyen. Vi sees senere, søtinger

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply