Self Pampering Day

Time to feel fresh again

Hi my sweeties! I’m back from my little Christmas break, and it has been oh-so-wonderful. Tons of quality time with the family, seeing dear friends who were home for the holidays, Christmas parties, tons of laughing and tons of coughing.. Couldn’t have been any better, except for my sore throat! As we all know, Christmas involves a lot of yummy but heavy food, sweets, and alcohol for gatherings with friends, so now I feel reeeaally unfresh. My skin is breaking out, I haven’t done self tanning in weeks, and I’m in desperate need of some pampering! That’s what I’m gonna do right now, and the products for today are all on the pictures. I can’t wait to get started!

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Hei mine fine! Jeg er tilbake etter en liten juleferie fra dataen, og det har virkelig vært helt himmelsk. Masse kvalitetstid med familien, gjensyn med kjære venner som har vært hjemme i julen, festligheter med venner, masse latter, og masse… Hosting! Haha. Jeg har vekslet mellom å ha tidenes mannestemme, og å ikke ha stemme i det hele tatt i hele julen, men utenom det har jeg hatt det helt perfekt. Julen bringer med seg masse god og tung mat, godis og alkohol under festlighetene med venner, så nå føler jeg meg rett og slett helt ekstremt ufresh. Huden min har reagert på den tunge julematen med utbrudd her og der, jeg har ikke tatt selvbruning på ukesvis og er blek som et laken, og jeg er rett og slett skikkelig klar for litt hjemmespa. Det er det jeg skal sette i gang med nå, med produktene dere ser på bildene. Jeg gleder meg!

Face → Clarisonic cleansing brush, Kiehls Deep Pore Cleansing Mask, L’Occitane Rebalancing Face Mask
The Body Shop Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask, Garnier Natural Face Bronzer
Body → L’Occitane Almond Delicious Paste Body Scrub, Crazy Angel Tanning Lotion
Hair → Joico K-PAK Intense Hydrating Mask

• • •

 I actually haven’t used my Clarisonic brush in years, as it made my skin so dry, but I just found it while cleaning, and decided to give it another go. I’ll probably use it just a few nights a week, as using it every night made my skin super flaky. Today I’m using three different face masks which I all love and do different things for my skin, before I finish off with a good body scrub and self tanning. So nice! Other than that, I’m still enjoying some lazy days with the fam, and the only other plan I have today is to play board games and watch a movie with them tonight. How are you guys spending your holiday?

• • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har ikke brukt Clarisonic-børsten min på et par år, og jeg hadde faktisk helt glemt at jeg hadde den. Den dukket plutselig opp mens jeg ryddet her om dagen, og jeg bestemte meg for å gi den en sjanse til. Tidligere brukte jeg den hver kveld, og den gjorde huden min så tørr at den begynte å flasse! Nå skal jeg prøve å bruke den bare et par kvelder i uken, og jeg satser på at det gjør susen. Etter en god runde med den, står hele tre ansiktsmasker på menyen for meg. Alle er fantastisk gode, og gjør forskjellige ting for huden. Deretter står en dusj med kroppskrubb og hårkur på planen, før jeg avslutter med selvbruning på både kropp og ansikt. Herlig! Ellers nyter jeg fortsatt late dager, og den eneste planen jeg har utenom hjemmespa er å spille spill og se film med familien i kveld. Hvordan tilbringer dere romjulen?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply