Saturday at Home

R E – D E C O R A T I N G

Hi my loves, and happy Saturday! I’ve had some technical problems with the blog the past few days, but now it’s finally working properly again. YAY! I’ve had such a nice and relaxing Saturday so far, and I’ve tested some re-decorating. The last few months I’ve kept my little home office station at a different place than usual, but now I tried moving it back again. I cannot decide what looks best! So anyways – here are some snapshots

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei mine fine, og god lørdag! Jeg har hatt litt tekniske problemer med bloggen de siste dagene, men nå fungerer endelig alt som det skal igjen. YAY! Jeg har hatt en skikkelig fin og avslappende lørdag så langt, og har blant annet prøvd meg på litt ommøblering. De siste månedene har hjemmekontoret mitt fått en ny plass, og hjørnet der det alltid har vært har blitt mye luftigere med en stor plante og en lyslykt. I dag prøvde jeg å flytte det tilbake, men jeg klarer bare ikke å bestemme meg for hva jeg liker best. Uansett – her er litt snapshots

My new beautiful iPhone cover from Richmond & Finch (sponsored)

One of my new year resolutions was to make our home much more personal, and now I’ve started collecting gold frames. I already have a few ones around the house with nice personal pictures, and these brand new babies are just waiting for their pictures to arrive in the mail. I got them at Zara Home in Stockholm a few weeks ago. Aren’t they pretty? And I loove the polaroid frame that I got at Urban Outfitters in New York. Earlier I just kept all my polaroids in a stack, but now I have both this frame for my favorites, and a whole album for the rest.

• • • • • • • • • • • • • • •

Et av nyttårsforsettene mine var å gjøre hjemmet vårt mer personlig, og nå har jeg ubevisst startet å samle på gullrammer til favorittbildene mine. Jeg har allerede et par rundt om kring i huset med koselige og personlige bilder i, og nå venter disse splitter nye gullrammene bare på at nye bilder skal dukke opp i postkassen! Jeg kjøpte de på Zara Home da vi var i Stockholm, er de ikke fine? Og så eeelsker jeg polaroid-rammen jeg kjøpte på Urban Outfitters i New York. Tidligere ble alle polaroidbildene mine bare liggende i en bunke, men nå har jeg favorittene i rammen, og resten i et eget polaroid-album.

Below to the left you can see what the corner looked like before I moved the home office back. What do you guys prefer? I like them both, and I simply cannot decide!! The other plant is new, and I’m obsessed with it. So pretty!

• • • • • • • • • • • • • • •

Under til venstre ser du hvordan det så ut før jeg flyttet hjemmekontoret tilbake. Hva liker du best? Jeg liker begge, og klarer rett og slett ikke å bestemme meg for hva jeg syns er finest!! Den andre planten er forresten ny, og jeg syns den er så fin. Både planten og potten er fra Plantasjen!

S A T U R Y A Y

Now I actually don’t know what the plan for the rest of the day is. All my closest friends are out of town this weekend! We might have some friends over to watch the Champions League finale, which isn’t really my dream scenario on a Saturday night, but with a glass of wine or two I’m sure it’ll be fun. Haha! Have an amazing day sweets

• • • • • • • • • • • • • • •

Nå vet jeg egentlig ikke helt hva planen for resten av dagen er. Alle de nærmeste venninnene mine er bortreist i helgen! Det er mulig vi får venner på besøk for å se Champions Leauge-finalen, som ikke akkurat er den ultimate lørdagskvelden for min del, men med et glass vin eller to er jeg sikker på at det blir en fin kveld uansett, hihi. Ha en nydelig dag videre søtinger

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. May-Britt says

    Hei! Må bare si at du har en utrolig fin og gjennomført blogg, elsker bildene dine!! ☺️ Kan jeg spørre hvor du har kjøpt det fine polaroid-albumet du la ut bilde av på Instagram? Stor klem

Leave a Reply