S U R P R I S E

W E L C O M E   H O M E   T O N J E 

Hi sweetiepies, and hi Monday! My start to the week was extra rough this morning, but it was so worth it. Ah, what a fantastic weekend it’s been! My bestie Tonje is finally home after almost 4 months in Chile, but she just had one weekend in Bergen before she was off to Oslo again, then new adventures in a different country for 10 months. We had planned a chill night at my place, but sadly none of Tonje’s other close friends could make it. At least that’s what she thought! We had secretly planned a little surprise party for our girl, and I’ve never seen Tonje so shocked as when she opened the door and heard us scream «SURPRISE»! So priceless, haha. We spent all day Saturday preparing, decorating, making yummy tapas, and the night couldn’t have gone better. It was the girl party of the year!! We got to hear lots of stories from Chile, and danced the night away with lots of laughter, wine and fun. Yesterday I really payed for it, but it was all worth it. So fun! 

• • • • • • • • • • • • • • • •

Hei fininger, og hei mandag! Dette er en skikkelig blåmandag for min del, men det er så verdt det. Herregud, for en herlig og uforglemmelig helg jeg har hatt! Bestevenninnen min Tonje er endelig hjemme etter nesten 4 måneder i Chile, og hun hadde kun en helg hjemme i Bergen før det bar videre til Oslo, og deretter nye eventyr utenlands i hele 10 måneder. Vi avtalte en chillekveld hos meg, men dessverre kunne ingen av de andre gode vennene våre komme. Det var ihvertfall det Tonje trodde, hihi. Vi hadde nemlig planlagt surprise-party for jenten vår, og jeg har aldri sett et mer sjokkert ansikt enn Tonje sitt da hun åpnet døren og vi ropte «SURPRISE»! Så fantastisk, haha. Vi andre storkoste oss hele dagen på lørdag med forberedelser, matlaging og pynting, og kvelden kunne faktisk ikke ha vært mer perfekt. Vi fikk høre masse historier fra Chile, danset, lo oss ihjel utallige ganger, drakk masse god vin, spilte spill, og hadde rett og slett årets jentefest. I går fikk jeg virkelig betale for all moroen, men det var vel verdt det.

I know the quality of these pictures suck by the way, but I still wanted to share them. Such a fabulous night! Today I’ve been off to work for Infinity, but now I thought I’d start on the New York Guide that I promised you. If you have any other wishes for posts this week, let me know! I’m super eager to make this an awesome blog week 

• • • • • • • • • • • • • • • •

Jeg vet forresten at kvaliteten på disse bildene suger, men i dag tenkte jeg rett og slett å legge perfeksjonisten i meg til side, og dele de likevel. De er jo så koselige! I dag har jeg vært avgårde på jobb for Infinity hele dagen, men nå tenkte jeg å starte på New York-guiden jeg lovet dere. Hvis dere har noen andre ønskeinnlegg denne uken må dere bare skrike ut! Jeg er supermotivert for å gjøre dette til en skikkelig bra blogguke 

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Karoline says

    Jeg ønsker meg flere bilder av deg! :D Kan være jeg tar feil, men syns den siste tiden at alle antrekksbildene dine kun er av en kåpe, sko og veske :-/ Savner å se mer type “inne-antrekk” hvis du skjønner. Har lest bloggen din kjempe lenge og liker både den og deg kjempe godt! Men føler jeg ser mindre og mindre til deg på bildene. Men igjen, kan være jeg tar helt feil :-)
    Ha en finfin uke søte du! :-)

    • says

      Hei søting :) Du har helt rett! Det skal jeg forandre på. Det har blitt litt sånn med en ekstremt grå og regntung vinter, men nå som vi går mot lysere tider vil det garantert forandre seg! Takk for tilbakemelding :) Ha en nydelig uke du også ♥

Leave a Reply