Recipe: Pesto Salad

You need

· ½ a cucubmer · ½ an avocado · ½ a red onion · cherry tomatoes · arugula · 1 tbs of pesto · pasta · pine nuts ·

• • • • • • • • • • • •

Du trenger

· ½ agurk · ½ avokado · ½ rødløk · cherrytomater · ruccola · 1 ss pesto · ønsket mengde pasta · pinjekjerner ·

What you do 

Boil the pasta and roast the pine nuts. Chop up the veggies. I chose to use my veggie spiralizer on the cucumber, just because it makes it extra fun and luxurious, haha. Blend a good tablespoon of pesto with a little oil, then mix everything together in a bowl. Season with salt and pepper if you want extra flavor. I unfortunately forgot to buy feta cheese, which is a must with this salad! So if you like it, add that – yums♥

• • • • • • • • • • • •

Fremgangsmåte

Sett pastaen til koking, og rist pinjekjernene i en panne. Kutt opp grønnsakene. Jeg valgte å bruke spiralizeren min på agurken, rett og slett fordi det gjør det litt ekstra morsomt og luksuriøst, haha. Jeg elsker den dingsen! Bland sammen en god spiseskje pesto og litt olje til dressing, og bland alt sammen i en bolle. Dryss gjerne over litt salt og pepper for ekstra smak. Jeg glemte dessverre å kjøpe med meg fetaost, som egentlig er et must til denne salaten. Hvis du liker det (som jeg regner med du gjør) – legg til det på handlelisten!

I love this salad for a quick, filling and healthy lunch or dinner! The combination of the pesto, the warm pasta, the crunchy pine nuts and all the other yumminess is nothing less than heavenly. You can of course also add chicken if you’d like, but I prefer it without. By the way, the light was horrible for pictures yesterday, and I didn’t have the patience to stage the pics too much, the salad looked too tempting! Haha. So I’m sorry for the not-so-great pics, even though it’s probably all in my head. I hope you want to try this, and maybe you’ll even pick up the ingredients on your way home later?♥

• • • • • • • • • • • •

Jeg elsker denne salaten for en rask, mettende og sunn lunch eller middag. Kombinasjonen av pestoen, den varme pastaen, de crunchy pinjekjernene og alt det andre friske og gode er helt himmelsk! Du kan selvsagt også tilsette kylling, men jeg foretrekker min uten. Lyset var forresten helt forferdelig å ta bilder i, og jeg hadde null tålmodighet til å stage bildene med masse duppeditter for å gjøre de finere, haha. Jeg hadde jo verdens diggeste salat som ventet på meg! Så beklager de mindre bra bildene, selv om det sikkert bare er jeg som legger merke til det, haha. Jeg håper uansett dere vil prøve denne friske og smakfulle salaten, kanskje du kan plukke med deg ingrediensene hjem allerede i dag?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. says

  Nam! Tror jammen jeg skal lage meg noe lignende til lunsj nå, takk for tips. Noen ganger trenger man liksom å få det inn med teskje hehe.
  Fordelen av å være hjemme ved lunsjtid er jo at man kan lage noe ekstra godt :) Ha en fin onsdag, søta!

 2. Katrine says

  Ser veldig godt ut! Før jeg leste det siste avsnittet tenkte jeg over hvor lyse og fine bildene var, og hvor flink du er til å ta flotte bilder. Så ja, jeg tror det bare er du som tenker sånn! Hehe :)

 3. Kjersti says

  Dette ser såå godt ut!! Salat er virkelig undervurdert, kan jo ha så mye godt oppi :) Tenkte faktisk på hvor lyse og fine bildene var, så ble overrasket når jeg leste siste avsnitt, haha. Syns alltid du har så nydelige bilder, er nok bare du som tenker over det :)

 4. Ragnhild :) says

  Åh, pesto-pasta-salat er noe av det beste jeg vet! Hjerter i øynene, hihi! ♥ må nok lage meg noe lignende i morra:D forresten, jeg tenkte heller ikke noe over bildene! Du er flink:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *