Recipe Box of 2015

1: Here / 2: Here / 3: Here / 4: Here / 5: Here / 6: Here / 7: Here / 8: Here / 9: Here / 10: Here / 11: Here / 12: Here / 13: Here / 14: Here

Favorite recipes from last year

I’m currently trying to plan a dinner menu for the week, and went to my food category for inspiration. I didn’t post too many recipes in 2015, but these are my favorite ones! I thought you guys might want some inspiration for fresh and yummy food after all the heavy Christmas food as well, so why not make a little recipe box? I strongly recommend making every one of these dishes – with the breakfast quesadillas and Vietnamese spring rolls being my favorites.

Do you guys have any good recipes on your blogs, or maybe some food blogs you like? I’m dying to try some new ones, so please share

• • • • • • • • • • • • •

Jeg sitter og prøver å planlegge en middagsmeny for uken, og som vanlig fant jeg frem food-kategorien her på bloggen til inspirasjon. Jeg postet ikke så alt for mange oppskrifter i fjor, men disse utgjør favorittene mine! Jeg kan tenke meg at det ikke bare er meg som trenger litt inspirasjon til fresh og god mat nå etter all den tunge julematen, så hvorfor ikke lage en liten oppsummering med favorittoppskriftene? Jeg anbefaler dere virkelig å lage alle, men «Breakfast Quesedillas» og «Vietnamese Springrolls» står nok høyest på listen. Nam!!

Har dere noen gode oppskrifter dere vil tipse om på deres blogger, eller kanskje en matblogg å anbefale? Da må dere dele med meg, jeg har så lyst til å prøve noe nytt

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Stine says

    Har prøvd flere av disse og de var fantastiske! Håper det kommer flere oppskrifter i år – hadde vært flott med et fast oppskriftsinnlegg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *