Put a Bow On It

• • •

Today’s Detail

• • •

Aren’t these gloves cute?! I had no idea that I even had these, and suddenly I found them in the hallway, haha. Last week I did a huuge cleaning of the hallway, and took everything out, before I painted it with fresh white paint, and one of the walls in soft mint. I went through everything to see what to keep, and what to give to goodwill, and suddenly I found these gloves that I don’t remember ever seeing before, but I love them. Maybe I got them when we moved in here over five years ago, or maybe someone left them here.. Well, they’re mine now, haha. Finder’s keepers!! These will really make an outfit more cute and special, especially a basic all-black outfit. A fun detail to complete the look! Now I’m gonna continue on working on a post that will come out later this week, and if I have time before I lose the light, I’ll take proper pictures of the «new» living room, and make a before and after-post. I’ve never showed you the old TV-area, and there was a reason, hahah. Can’t wait to share! Lots of love♥

• • • • • • • • • • • • •

Er ikke disse hanskene søte?! Jeg hadde ikke peiling på at jeg hadde disse, og plutselig dukket de opp i gangen, haha. Forrige uke tok jeg jo en skikkelig ryddings der, og tok absolutt alt ut, før jeg malte alt med en frisk hvitfarge, og en av veggene i mint. Det ble så fint! Uansett – jeg gikk gjennom alt, og sorterte det jeg ville beholde, og det som kunne gå til Fretex. Plutselig dukket disse hanskene opp, som jeg aldri kan huske å ha sett før. Jeg elsker de! Kanskje jeg kjøpte de for over fem år siden, så har de bare blitt liggende bakerst i hyllen, eller kanskje noen har glemt dem igjen her.. De er uansett mine nå!! Finneren er vinneren, haha. Disse gjør med ett et basic helsort antrekk mer spennende, og setter liksom prikken over i’en. Nå skal jeg fortsette å jobbe med et innlegg som kommer ut senere denne uken, og hvis jeg fortsatt har dagslys igjen når jeg er ferdig, tenkte jeg å ta ordentlige bilder av den «nye» stuen. Da blir det før og etter-innlegg senere, og det gleder jeg meg såå mye til å vise dere! Jeg har jo faktisk aldri vist dere det gamle TV-området ordentlig før, og det var det en grunn for, hihi. Gleder meg! Masse kjærlighet♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply