Pop Up Shop

• • •

Førstkommende lørdag gjentar Julia, Eirín og jeg suksessen med pop up shop! Vi kommer til å selge MASSE fint fra garderobene våre til fine priser, og vi håper selvfølgelig at du har lyst til å komme. Bring your friends! Startskuddet går klokken 12, og vi holder på så lenge vi har noe å selge, hihi. Denne gangen kommer jeg til å selge veldig mange favoritter fra garderoben som jeg ikke har hatt hjerte til å selge tidligere år. Nå er rett og slett regelen at dersom det ikke brukes, skal det selges, uansett hvor fine jeg syns plaggene er. Jeg kommer også til å kjøre posesalg på utvalgte klær, altså at du kan velge deg ut et visst antall plagg til en fast pris. Detaljene er ikke helt på plass enda, men det kommer!

Jeg kommer til å selge klær i alt fra størrelse XS til L. Skoene er i størrelse 38 og 39! Nå skal jeg campe på stuegulvet og prise alt sammen mens regnet plasker ned utenfor, og Modern Family snurrer på TVen i bakgrunnen. Ganske så koselig, egentlig! Jeg legger ut litt bilder av hva jeg skal selge på Snapchat og Instastory, så følg gjerne med der utover dagen. Uansett – du finner oss i 4. etasje på Sundt midt i Bergen førstkommende lørdag fra klokken 12.00! Hvis du vil følge med på andre spennende eventer hos SUNDT Motehus kan du melde deg inn i deres kundeklubb her. Vi gleder oss til å se deg

Hjertelig velkommen

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. J says

  Du vil ikke legge ut bilde av hva vi kan forvente? :) Hilsen plus-size meg som eegentlig har ingenting å gjøre på eventet deres, men vi har samme skostørrelse så kanskje jeg burde manne meg opp til å gå allikevel! Lykke til med salget :)

  • says

   Hei J :) Jeg har akkurat priset og pakket ned det aller meste. Nå vet jeg ikke hvilken størrelse du bruker, men jeg har mye til salgs i størrelse L/40. Jeg selger også veldig fine vesker, i tillegg til sko :) Kryser fingrene for at du vil ta turen! Stor klem ♥

 2. Inger Helene says

  Så gøy, tror jeg og venninnene tar turen :) men har du så mye å selge da? Har ikke inntrykk av at du shopper så mye som de to andre :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *