Pool Party At The Roosevelt

Sponset event

Livin’ that Hollywood life

Man, what a difference a few months can make. This Sunday is spent at my desk, with the rain pouring down outside. I’ve downed at least five cups of coffee, and I just completed a four hour coding class online. I feel stressed, overwhelmed, but also very happy and content with my new situation. A few months back, 18 weekends ago to be exact, this was where I was.. At an iconic luxury hotel in Hollywood, at a private pool party with one of my favorite brands, along with amazing influencers from all over Europe. Sippin’ on drinks (after drinks after drinks..), listening to music, enjoying the sun, getting my hair done by a celebrity hair stylist, getting my aura read by a famous aura reader.. Oh, the contrasts! Haha. Honestly, I’m really loving both the scenarios, even though I must admit that the day on the pictures was a bit more fun. I’ve totally forgotten to share these snapshots with you guys, so here you go!

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

Herregud, for en forskjell et par måneder kan utgjøre.. Denne søndagen blir tilbragt ved skrivebordet, med lærebøker og skole mens regnet plasker ned utenfor. Jeg er på min sjette kaffekopp for dagen, og ble akkurat ferdig med et fire timer langt kurs i koding på nett. Jeg føler meg stresset og overveldet, men samtidig veldig glad og fornøyd. Spol et par måneder tilbake, nærmere bestemt 18 helger, og jeg befant meg her.. På et ikonisk luksushotell i Hollywood, på en privat poolparty med et av mine favorittmerker, i selskap av fantastiske influencere fra hele Europa. Nippet til drinker (etter drinker etter drinker..), hørte på musikk, nøt solen, fikk håret mitt stylet av en celebrity hair stylist, fikk auraen min lest av en poppis auraleser.. Oh, the contrasts!! Haha. Men helt ærlig – jeg syns begge scenarioene er helt topp, jeg, selv om jeg må innrømme at dagen på bildene her var hakket gøyere. Jeg har helt glemt å dele disse bildene med dere, så her kommer et godt gammeldags bildedryss!

Joico – I love you!!!!

My dress is from By Malina..

Mojitos and strawberry drinks – keep em’ comin please!

The beautiful Aggie, who is one of the nicest chicks I’ve ever met! Check out her amaaazing Instagram account, @travel_inhershoes, for tons of travel and photography inspiration..

The incredible Paul Norton fixed my hair. He had just come back from tour with the beautiful Robin Wright (Claire in House of Cards). Cool!!

The iconic Roosevelt Hotel..

#bloggerlife (@kickimakeupartist and @danielleklove ♥)

Thank you so much for a day (and trip) that I’ll never forget Joico!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Ia says

    Da jeg så på insta bildet av deg ved bassenget tenkte jeg “ahh så heldig som får dra på tur! Det fortjener hun virkelig med all den skole- og arbeidsjobbingen hun gjør nå!” <3 jaja, throwbacks er viktige de også! og som du sier – begge scenarioene er fine på hver sin måte! Håper du får sove godt og er full av energi til morgendagens start på uken <3 Stå på!

  2. says

    Åh, drømmer meg bort! Men jeg tenker, heldigvis finnes kontrastene. Så klarer man å sette pris på og se det fine ved begge deler <3 håper mandagen din er fin, klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *