Plakater Til Hjemmet

Annonse

a1

T h e    h o m e    o f f i c e

I’ve talked about replacing the pictures above my desk for ages, and now it’s finally done! I’m so incredibly happy with the result. I had such a hard time deciding which posters to get, as Desenio has so many amazing ones to choose from! I decided to go for something simple and chic, with a pop of color. That ended up being the plant, and I think it totally makes the whole picture wall!

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har snakket om å bytte ut bildene over skrivebordet mitt i evigheter, og nå har jeg endelig gjort det! Jeg er så utrolig fornøyd med resultatet – jeg syns det ble tusen ganger finere nå. Jeg slet skikkelig med å velge hvilke plakater jeg skulle velge, ettersom Desenio har så utrolig mange fine å velge mellom. Jeg bestemte meg for å holde det enkelt og chic, med et «pop of color» som endte opp med å være planten. Jeg syns det gjør hele bildeveggen!

Isn’t it pretty? I couldn’t be happier with the result!

• • • • • • • • • • • • • • •

Ble det ikke fint? Jeg kunne virkelig ikke blitt mer fornøyd med resultatet!

My home office corner is the first thing you see when you enter my house, so I really wanted to feel happy about it. For the last year, all I’ve been thinking about when I look at it has been «Damn, I need something new on the walls..». It feels so goooood to finally be happy with it!

• • • • • • • • • • • • • • •

Hjemmekontorhjørnet mitt er noe av det første du ser når du går inn i huset, så jeg hadde veldig lyst til å endelig bli fornøyd med det. I over et år nå har jeg tenkt «Herregud, jeg må virkelig bytte ut bildene snart..» hver eneste gang jeg har sett på det, hah. Det føles sååå godt å endelig være 100% fornøyd!

In addition to offering a whole bunch of different posters online, Desenio also has frames to fit every single picture. There’s different colors and finishes to choose from, but I decided to go for all white for now. Maybe I’ll change a few of them to gold or black, but I really like the simple white look.

• • • • • • • • • • • • • • •

I tillegg till haugevis med nydelige posters online, tilbyr Desenio også rammer online som passer til alle plakatene. De har flere forskjellige farger og finisher å velge mellom, men jeg bestemte meg for å gå for helhvitt foreløpig. Det er mulig jeg bytter ut et par av rammene med gull eller sort, men jeg er veldig glad i den helhvite look’en også.

Now it’s gonna be so much nicer to sit here and work! Find posters online here, frames online here and graphic posters online here.

• • • • • • • • • • • • • • •

Nå blir det så mye hyggeligere å sitte her og jobbe! Du finner posters online her, rammer online her og grafiske plakater her.

T h e    b e d r o o m

You, me, oui

I really wanted a few pictures for the bedroom as well, and I thought these two were perfect above the bed. Maybe a little cliché haha, but I think it’s allowed. Cute, right?

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg ville gjerne ha et par nye plakater på soverommet også, og jeg syns disse passet perfekt over sengen. Kanskje litt klisjé, haha, men det syns jeg må være lov. Var det ikke søtt?

What do you think about the result?♥

• • • • • • • • • • • • • • •

Hva syns du om resultatet?♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Anne says

    Det ble ordentlig fint, Cathrine! Falt veldig for bildene med planten og fuglene. Mulighet for at de må få en plass på kontoret mitt når jeg kommer hjem til Norge!

  2. Ia says

    Å så fint det ble! Så enig i at den planteplakaten gjorde susen hihi! Jeg gleder meg til å flytte på ny hybel og klikke hjem litt plakater! Det skal så lite til å gjøre en kjedelig hvit vegg om til en skikkelig inspirasjonsboost! <3 ha en finfin søndag! <3

  3. Sofie Josefine says

    Hei, kan du sende oppskriften på den punsjbollen eller lage et innlegg om den. Jeg skal feire bursdag nå i sommer og det hadde vært utrolig godt og koselig å servert det til gjestene :)

Trackbacks

Leave a Reply