On The Run

Adlink

Coat: Here / Bag: By Malene Birger / Boots: Nelly

A late hello from me, babes! This has been such a nice and hectic day, and it got the perfect ending. My friend Kristin has such bad toothache and can’t eat anything other than soup, so I just delivered a big portion of fresh and homemade cauliflower soup to her. Now I’m enjoying the leftovers, and I cannot believe I don’t make this more often. Sooo freakin’ good when you make it from scratch! Maybe that’s an idea for this week’s recipe? Let me know if you’d like that! Other than that, I’ve run around in my new coat in one of my absolute favorite colors today; Soft pink. Isn’t it pretty? Perfect for spring! See you tomorrow loves

• • • • • • • • • • • • • • • •

Et sent hei fra meg, babes! Dette har vært en skikkelig fin og hektisk dag, og den fikk den perfekte avslutningen nå nettopp. En av mine bestevenninner Kristin har skikkelig tannverk og kan ikke spise noe annet enn suppe, så nå kom jeg nettopp hjem etter å ha levert en stor porsjon med fersk hjemmelaget blomkålsuppe til henne. Jeg elsker å glede vennene mine! Nå sitter jeg her og nyter restene, og jeg kan ikke fatte at jeg ikke lager dette oftere. Det er jo såå utrolig godt når man lager det fra bunnen! Spesielt med litt pesto og sprø baconbiter på toppen. Mmm.. Kanskje det er en idé til denne ukens oppskriftinnlegg? Let me know! Ellers har jeg flydd rundt i min nye kåpe som er i en av mine favorittfarger for tiden; Gammelrosa. Er den ikke fin? Perfekt til våren! Vi sees i morgen søtinger

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply