On My Mind

Photo credits: 1 here, 2 here, 3 here, 4 here

I’ve been wanting to do something new around the house for ages, but I just haven’t really been sure what to do. I’ve never really liked my TV wall, and I think it’s so difficult to make that particular area look pretty. I don’t even think I’ve ever posted a picture of it on the blog, as I’m so not happy with it, haha. It’s so high under the ceiling here, and I’ve had no idea what to have over the TV. Now I think I’ve landed on a decision! First of all, I want to paint the entire wall behind the TV and my home office corner in a grey chalk paint. It’s so freakin’ cool!! It gives sort of a concrete vibe, and you can choose how much effect you want. Subtle or more distinct! I think I’m gonna go for a happy medium. After the wall is painted, I want to replace my low TV stand with a higher one, or maybe a cute dresser, and hang the TV higher up on the wall. I think that will balance out the high ceiling well. I’m also thinking about replacing my home office corner with either a big cozy chair, or a fireplace. I always just sit at my dining room table and work anyways, and I really want to use that space better.

So – there you have my little project for the coming month! This is sort of a different post, but I love reading about other people’s plans, so I thought you guys might find this fun as well. I will of course share lots of pics of the process with you girlies! Now I’m off to another fun workday, see you later

• • • • • • • • • • • • • • •

Jeg har hatt lyst til å gjøre forandringer hjemme i en evighet nå, men jeg har liksom ikke vært helt sikker på hva jeg skulle gjort. Jeg har ikke det letteste hjemmet å innrede, og har rett og slett blir sittende litt fast. Én ting jeg aldri har likt, er TV-veggen vår – jeg syns det er så utrolig vanskelig å innrede det området på en fin måte. Jeg tror faktisk at jeg aldri har postet bildet av den på bloggen engang, selv om jeg har bodd her i 5 år, haha. Det er så høyt under taket her hos meg, og jeg syns det ser så nakent ut å ikke ha noe over TVen, men samtidig syns jeg det ser rotete ut når noe først henger der. Vanskelig, altså. Men , dere.. Nå tror jeg at jeg har landet på en avgjørelse! Først og fremst vil jeg male hele veggen i grå kalkmaling. Det er så kult!! Det gir en slags betong-vibbe, og man velger selv hvor mye spill man vil ha i malingen. Diskret, eller dra den helt ut! Jeg tror jeg vil gå for en mellomting. Etter veggen er malt, vil jeg erstatte den lave sorte TV-benken med en høyere hvit skjenk eller kommode, og henge TVen høyere opp på veggen. Det tror jeg vil balansere ut den store takhøyden! Jeg funderer også på å bytte ut hjemmekontorhjørnet mitt med et skikkelig godstolhjørne, med den deilig lenestol og et fint lite bord, eller en peis. Jeg sitter stort sett ved spisebordet og jobber uansett, og det er jo så dumt når plassen ikke blir utnyttet.

Så – der har dere mitt prosjekt for denne måneden! Jeg syns alltid at det er så kjekt å lese om andres planer for hjemmet, og jeg får ideer til mitt eget hjem med en gang, så jeg håper dere likte dette innlegget. Jeg kommer selvfølgelig til å dele bilder av prosessen med dere, og hvis det er noen flinke interiørsjeler der ute med tips til meg, please share! Nå skal jeg avgårde til enda en spennende jobbdag, vi sees senere

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. says

  Jeg elsker slike innlegg! Har en vegg eller to i stuen som jeg selv ønsker å male. Jeg har tenkt litt på enten grå kalkmaling, eller faktisk å være så vågal og male den ene veggen i en mer “rust”-tone. Det hadde vært såå gøy. Men da bør jeg kanskje skifte ut sofaen også – noe jeg har veldig lyst til da, hah! Samboeren er ikke helt enig (enda), så jeg får smøre meg med litt tålmodighet, frem til han gir opp.. hah!! Ha en nydelig dag, fine <3

 2. Birgit says

  a grey wall is so smart. it is timeless and clean and the wall doesn’t look empty if you do not have pictures or paintings haning on it.
  I am thinking about getting a grey wall as well :) but I already have a grey sofa and my interior is mostly made from wood so probably a grey wall isn’t the right thing for me.

 3. Lene G says

  Vi malte den ene veggen på soverommet i mørk blågrå kalkmaling og det ble så kult! Føltes litt skummelt når vi så den mørke malingen, men angrer ikke et sekund! Det gjør så mye med et ellers kjedelig rom :)

 4. says

  Så spennende! Det er så gøy å gjøre ting i hjemmet. Jeg var såå usikker på hva jeg skulle gjøre på tv veggen jeg og, eller som TV benk, og endte opp med to IKEA metod veggskap til kjøkken med hvite fronter, det ble kjempefint og stilrent :) et lite tips!

 5. Ia says

  Så gøy med forandring! Og kalkmaling er jo kjempegøy å leke med! Kjenner flere som har det og sier de er kjempefornøyd! Naboene våre tok det enda et steg videre og malte med svart kalkmaling som i tillegg var krittvennlig på kjøkkenet- aka de skriver opp beskjeder og “huskelapper” over hele kjøkkenet- utrolig kult! Gleder meg til å følge prosessen din!

 6. Stine says

  Hei, kommer med et litt uvanlig spm, men jeg husker du fikk A i Makroøkonomi-faget for et eller to år siden, jeg lurer derfor på hvilke lese-strategi du brukte for å plukke opp all kunnskapen og huske det. Håper at du svarer <3

  • says

   Hei Stine :) Først og fremst var jeg i stort sett alle forelesninger (gikk glipp av et par pga jobb), og fulgte nøye med. Ingen mobil, og jeg skrev ned alt foreleseren sa. Det var det aller viktigste! Jeg leste hvert kapittel i boken nøye to ganger (mens vi holdt på med kapitlene i undervisning, ikke rett før eksamen). Det gjorde at jeg forstod faget ganske greit, og forstod hvordan alt hang sammen på en måte. Måneden før eksamen begynte jeg å lage tankekart, der jeg skrev ned alt det viktigste fra forelesningsnotatene og fra boken. Man lærer MYE av å skrive ting med egne ord! Ukene før eksamen gjorde jeg alle tidligere eksamensoppgaver, og leste mye på tankekartet mitt. Det er en del spørsmål som går igjen i en eller annen form på alle eksamnene, så disse leste jeg ekstra mye på. Dagene før eksamen fokuserte jeg på å pugge alle formlene, og det første jeg gjorde da jeg kom på eksamen var å skrive de ned slik at jeg ikke glemte de. Kan du formlene, kan du lett svare på 5-6 spm på eksamen. Det er ikke vanskelig regning, du må bare ha tungen rett i munnen.

   Dette ble mye! Men dette er altså hvordan jeg fikk A i faget, og jeg hadde NULL kunnskap om det fra før av. Det klarer du også :D Masse lykke til! Stor klem ♡

Leave a Reply