New Shoes For Summer

Skoene er sponset

S H O E L O V E 

Oh hello new beauties 

Last week I was lucky enough to get to pick some new pairs of shoes for the summer at Bianco. They have so many amazing pairs of shoes right now! I ended up with these pairs, and I looove them all!! I’ve actually never been a shoe person, and if I have one pair of shoes that are comfortable and goes with everything, that’s pretty much all I wear until they break, haha. But now there are so many shoes that I like in the stores, so I thought I’d start changing up my shoe game a bit! These ones look a lot like the Laura Bellariva pair I got a while back, but as they’re in suede I don’t want to wear them when it rains, which it does pretty much all the time here in Bergen, hah. This pair in leather will work in any weather condition though, so I’m super happy with them! And how cool are the sandals? They are definitely coming with me to LA later this week!

• • • • • • • • • • • • • • •

Forrige uke var jeg så heldig at jeg fikk plukke meg ut litt nye sko til sommeren på Bianco. De har så utrolig mye fint nå! Jeg endte opp med disse fine parene, og jeg eelsker alle. Jeg har faktisk aldri vært en skoperson – hvis jeg har et fint par sko som er gode å gå i og passer til det meste, bruker jeg bare de frem til de går i oppløsning, haha. Nå er det imidlertid så utrolig mange fine par i butikkene, så jeg vil prøve å bli litt flinkere til å variere! Disse ligner forresten litt på Laura Bellariva-skoene jeg kjøpte for et par uker siden, men siden de er i semsket skinn vil jeg ikke bruke de når det regner, som det gjør sånn ca hver dag her i Bergen, haha. Derfor er disse helt super – de tåler nok det meste av vær!

Black shoes: HERE / Loafers: HERE / Beige shoes: HERE

Which pair is your favorite?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. Karoline says

    De svarte skoene har jeg ønsket meg så lenge, de er så fiiine! Lurer på om jeg bare skal klikke de hjem nå med en gang? Hvordan er de i størrelsen egentlig? Jeg er normalt sett 41 i sko, men visst de er stor i størrelsen trenger jeg kanskje bare 40.

  2. Yvonne says

    Jeg er absolutt en skoperson og nå ble jeg litt misunnelig kjenner jeg, de var jo så fine alle sammen! Synes spesielt den modellen de beige var i er spesielt fin, vurderer å kjøpe et par i marineblå, ettersom det passer best til klærne mine :)

  3. says

    Love! :D Ville forresten ikke vært redd for å bruke semskede i regn – er ofte bedre enn glatt skinn, ihvertfall når de er mørke. Bare pass på at du impregnerer de godt og bruker semsket børste på de når de er tørre :-)

Leave a Reply