New In

A little H&M Shopping Spree

Leather Sparkle Plissé Peplum

Yesterday after my meeting I was in such a good mood that I just had to reward myself a little bit. Always an excuse to shop, right?! Haha. My shopping has decreased drastically the last years. Earlier I would buy anything and everything, but now I think every buy much more through. It’s so much better, both for dressing (a closet full of clothes but nothing to wear-situation), for my economy and for the planet. I felt like I needed a new skirt, and I fell completely in love with this leather one. I love the plissé trend, and I’m so happy with this new top! It can be used both for daytime and for dressing up. The peplum sweater is so incredibly cute, and the sparkly earrings were just too pretty not to buy. I might chop off the «diamonds» at the ends though, as they’re pretty long, hah. I’ll of course show you all the new pieces on in outfit posts!

Today I’m doing a fun little interior project at home, that I’ll of course share with you guys here on the blog when it’s done. If you follow me on Snapchat or my Instagram story you already know what it is! I’m so excited about it, haha. Later I thought I’d make a recipe post with today’s dinner, which I think is going to be deliiiicious. I hope you’re all having an awesome day

• • • • • • • • • • • •

I går etter møtet mitt var jeg i strålende humør, så da unnet jeg meg et par nye plagg fra H&M. Alltid en unnskyldning til å shoppe, eller hva? Hihi. Nei, shoppingvanene mine har faktisk endret seg drastisk etter at jeg hadde det som nyttårsforsett i fjor. Tidligere kjøpte jeg nesten alt jeg kom over som jeg syns var fint, mens nå tenker jeg mye mer gjennom hvert kjøp, og kjøper mye mindre. Det er så mye bedre, både for når jeg kler på meg (a closet full of clothes but nothing to wear-situasjonen), for lommeboken, og for planeten. Jeg har ønsket meg et nytt skjørt lenge nå, og falt pladask for dette i imitert skinn. Jeg elsker plissé-trenden, og syns denne toppen var så utrolig fin! Den kan brukes både til dagtid og til mer pyntede anledninger. Peplum-genseren er så utrolig søt og fin på, mens øredobbene var litt for fine til å gå forbi. Det er mulig jeg fjerner de nederste «diamantene» ettersom de er ganske lange, men disse er helt super å ha til fest! Jeg skal selvfølgelig vise dere alt ordentlig i antrekksinnlegg fremover.

I dag har jeg en skikkelig fin dag med et lite interiørprosjekt hjemme, som jeg selvfølgelig skal vise dere her på bloggen. Hvis du følger meg på Snapchat eller på Instagram-story vet du allerede hva det er! Jeg syns det er skikkelig gøy, haha, og gleder meg til å se resultatet. Senere tenkte jeg å lage et oppskriftsinnlegg med dagens middag, som jeg krysser fingrene for at blir supergod. Jeg håper dere har en nydelig dag, dere også

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *