My Weekend

Annonse

Min helg med Ecco 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Herregud, så kaldt det plutselig er blitt i Bergen! Jeg fikk helt sjokk da jeg tittet ut vinduet fredag morgen, og så snøen dale ned. Da passet det jo bare helt perfekt at jeg akkurat hadde fått verdens deiligste vintersko fra Ecco i posten! Fjorårets UKIUK-modell som jeg blogget om her har blitt brukt helt vanvittig mye. Flere av venninnene mine som prøvde de satt de på ønskelisten til jul, og hun ene som lånte de hjem fra en sen kveld hos meg (hvem gidder å gå hjem i hæler?) ville rett og slett ikke gi de tilbake, haha. Det tok flere uker før hun gikk med på å gi de fra seg! Det finnes rett og slett ikke deiligere og mer behagelige sko enn UKIUK-skoene fra Ecco, så jeg ble såå glad da jeg fikk to av årets nye modeller. Denne gangen fikk jeg noen fine brune i ekte skinn, og et par sorte i semsket skinn. Fordelene med sko i ekte skinn er mange, men det aller beste er selvsagt at de er vannavvisende. Dette er helt supert for meg som bor i Bergen! Det merket jeg allerede i dag på søndagstur, da jeg klarte å søle kaffekoppen over den ene skoen. Først fikk jeg litt panikk, men det var jo faktisk bare å tørke det vekk. Genialt! ECCOs nye merkevare «Perpetual Natural Motion» har sko av førsteklasses kvalitetskinn med innovative sålekonstruksjoner. Det danske designet er inspirert av naturen, med fokus på høy kvalitet!

Mmm.. Dagens deilige lunch etter en tur på Fløyen med min kjære kusine Fride! Men la oss starte med et par snapshots fra fredag. Helgen min begynte nemlig på skolen, og jeg jobbet med kodeinnlevering til sent på kveld. Nå er det snart eksamen, og alt av innleveringer er så deilig å krysse av listen! Jeg ville så gjerne bli ferdig slik at jeg kunne ta helg med god samvittighet, og det ble jeg heldigvis. Puh!!

På skolen er det «comfort is key» som gjelder. Jeg har et par plagg i garderoben som brukes masse på skolen, blant annet denne deilige buksen fra Never Denim som føles som en joggebukse, og nå disse fine Ecco-skoene som føles som tøfler.. Såå utrolig deilig å ha på mens jeg sitter og prøver å forstå meg på programmering i et kjølig datalab!

Er ikke skolen min fin?! På lørdag fikk jeg sovet litt ut som var skikkelig etterlengtet, og da jeg endelig kom meg opp og var ferdig med jobb for dagen, bar turen til sentrum for enda mer kaffe med venninner, og litt kikking i butikker. Hvis dere er i Bergen måå dere bare titte innom Illums Bolighus som er bak meg på bildene – de har de fineste julekulene i Bergen!!

Kulden har virkelig meldt sin ankomst, så i går var det varme plagg som gjaldt. Den fine rosa ullgenseren kommer fra Samsøe Samsøe, og skjerfet er fra Holzweiler – begge fra Infinity. Ullkåpen kommer fra COS, og på føttene hadde jeg selvsagt Ecco UKIUK-skoene mine.

 

Kvelden gikk til middag, film og kvalitetstid med min bestevenninne Amalie, og i dag etter søndagsfrokosten var inntatt tok jeg med meg min skjønne lille skatt Bella, og dro til Fløyen for å gå tur med Fride. Helt perfekt på en solfyllt søndag! Denne utsikten blir jeg aldri lei..

I dag hadde jeg på meg det brune paret i ekte skinn. ECCO HYDROMAX® Technology har gitt det myke skinne vannavvisende egenskaper, som gjør at skoene holder seg fine uansett vind og vær (..og regn). De er fôret med lammeskinn og ull, som holder føttene godt beskyttet og varme når temperaturene stuper. Sålen gir også super demping, så de er helt utrolig gode å gå med – perfekt til søndagsturen! Jakken min kommer forresten fra Uber, og buksen er verdens deiligste (og fineste) joggebukse fra 2nd One. Begge fra Infinity!

→ Du finner de brune skoene HER ←

→ Du finner de sorte skoene HER ←

Disse blir uten tvil brukt på hver eneste tur med Bella fremover.. De sorte ullfôrede skoene har tosidig lammeskinn som beskytter føttene mot selv den verste vinterkulden! Yttersålen gir et godt grep og stabilitet så man holder seg på beina på glatten. Det var helt villt i går da Amalie og jeg bare kjørte fra butikken og hjem – vi så fem forskjellige som falt på fortauene! Det har rett og slett vært speilglatt her i helgen, så jeg er skikkelig glad for at jeg hadde disse på føttene. Les mer om skoene HER!

Såå deilige å ha nå som vinteren er kommet til Bergen!

♥ ♥ ♥
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. S says

  Åh, Sukk. Savner blogginga di.
  For min del gidder jeg ikke sjekke bloggen din mer, når du kun blogger 1 gang i uka, og alle innlegg er reklame.
  Håper du kommer tilbake igjen, men om du ikke gjør det så ønsker jeg deg lykke til! Du blir nok å se/høre andre plasser i den retningen du ønsker å ta, for du er veldig flink! :-)

  • says

   Hei :)

   Det forstår jeg! Du kan følge meg/bloggen på Facebook HER om du vil, så får du heller opp i newsfeeden om jeg har postet et nytt innlegg :)

   Jeg forstår også det du sier om reklame. Slike ting blir som oftest avtalt lang tid i forveien, og da jeg takket ja ante jeg ikke at jeg skulle ha såpass lite tid til å oppdatere. Når jeg får spørsmål om jeg vil gjøre et samarbeid med et merke og et produkt jeg liker, så vil jeg selvsagt som oftest det. Dumt det ikke ble så mange vanlige innlegg imellom, men slik ble det bare. Dette er forresten sannsynligvis det siste annonsesamarbeidet jeg kommer til å gjøre som blogger :)

   Tusen takk for fine ord, det setter jeg stor pris på!

   Klem

 2. says

  Vi selger disse på jobb, og de er helt fantastiske!! Elsker at jeg lar meg engasjere og inspirere her inne, uansett hva du skriver om. Nydelige bilder som alltid!! Masse masse lykke til med eksamen <3 du er flink! Stor klem

  • says

   Hei Linn :)

   Nei, jeg skal ikke gi meg 100% som blogger, men jeg skal gi meg som kommersiell blogger. Nå har jeg blogget i syv år, og jeg kom for en stund siden til et punkt der jeg innså at jeg enten måtte slutte å blogge helt, eller ta et stort steg tilbake. Jeg endte på sistnevnte, så jeg skal oppdatere her på bloggen når jeg føler at jeg har noe å dele. Hvis jeg feks er på en kul reise (forhåpentligvis blir det det i januar), når det er noe nytt på interiørfronten, om jeg har noe på hjertet, osv.. Men om det blir fem innlegg i uken eller et innlegg i måneden vet jeg ikke enda, det vil tiden vise. Men jeg legger ihvertfall ikke ned bloggen, så får bare de som ønsker følge med videre :) Stor klem

   • Linn says

    Det skjønner jeg. Det er ikke vits i å gjøre det halvhjertet og ihvertfall ikke for å tilfredsstille andre, noe en gjerne ikke blir heller hvis innleggene blir sådär. Det kommer en tid for alt og alt varer ikke evig. Synes det er flott at du vil satse på studier (og jobb).

    Det er uansett alltid kjekt å titte innom og det kommer jeg til å fortsette med (må jo også være litt patriotisk, siden jeg bor i byen mellom de syv fjell jeg óg <3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *