My Skin Makeup Savior

I     l o v e     t h i s

Hi lovies! Today I thought I’d tips you about an amazing product that has totally transformed my skin makeup. Why haven’t I been into color correcting earlier? It’s genius! So the thing is – I have far from perfect skin. I rarely get big blemishes, but I often get a bunch of tiny ones, and my skin is often red, especially in my cheeks. Earlier I’d just pile on with both foundation and concealer to cover up the redness, but especially now for summer, I don’t want to wear that much skin makeup. During summer I like to switch over to a lighter foundation, or skip the foundation all together. And that’s what this product is helping me with! I actually just bought the Isadora Color Correcting Palette for the green shade, as green cancels out red, but I really like the other concealers as well. In this palette you get color correcting for both your under-eye circles and redness, and in addition there’s a regular concealer and a highlighter. I’m happy with my concealer from Estée Lauder, so I haven’t used the one in this palette, but the cream highlighter is awesome!

• • • • • • • • • • • • • • •

Hei fine! I dag tenkte jeg å dele et fantastisk produkt som virkelig har revolusjonert hudsminken min med dere. Hvorfor har jeg ikke oppdaget fargekorrigering tidligere?! Det er jo så genialt. Jeg har langt ifra perfekt hud. Jeg får veldig sjelden store kviser, men jeg får alltid små urenheter, og jeg blir ofte ganske rød, spesielt i kinnene. Tidligere har jeg prøvd å dekke rødheten til med masse foundation og concealer, men spesielt nå til sommeren ønsker jeg rett og slett ikke å gå med så mye sminke. Mye hudsminke er nesten aldri fint, det er bedre å holde det enkelt! Om sommeren liker jeg å gå over til en lettere foundation med mindre dekkevne, og det er akkurat det dette produktet hjelper meg med. Jeg kjøpte faktisk Isadora Color Correcting Palette kun for den grønne fargen, ettersom grønt annulerer rødt, men jeg liker de andre også. I dette palettet får du fargekorrigering til både mørke poser under øynene (den røde), og til kviser og røde områder (den grønne). Det er også en vanlig concealer og en highlighter i paletten, men jeg er allerede superfornøyd med concealeren min fra Estée Lauder, så jeg holder meg til den. Highlighteren, derimot, er faktisk supergod!

To use it, simply apply a light layer of green on the areas that you want to cover up. Less is more! Then blend it with a damp Beauty Blender, and put on your foundation like usual. Doing this allows me to wear way less skin makeup, and I absolutely love it. If you want to see a video of how to do color correcting, I recommend Marianna Hewitt’s video here. I love her tutorials and vlogs! A lot of you may not need this product at all, but for those of you with red and sensitive skin like me, I recommend it a whole bunch! Lots of love♥

• • • • • • • • • • • • • • •

For å bruke det påfører du bare et tynt lag med den grønne fargen på kviser eller områder du vil dekke til. Less is more! Deretter kan du blende det inn i huden med fingrene eller en fuktig Beauty Blender, og så legger du hudsminken din slik som du pleier. Ved å gjøre det første steget med fargekorrigering kan jeg bruke sikkert halve mengden foundation i forhold til tidligere, og jeg elsker det. Hvis du vil se en video med fargekorrigering anbefaler jeg Marianna Hewitt sin video her. Jeg elsker tutorialsene og vlog’sene hun legger ut. Det er nok mange av dere som absolutt ikke har behov for dette produktet, men for dere som har rød og sensitiv hud som meg, anbefaler jeg det til tusen! Masse kjærlighet♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply