My New YouTube Favorite

NEGIN MIRSALEHI

• • •

Hi sweetiepies! I thought I’d pop by and share a little tip that you can spend the rest of the night watching. I’ve become such a Youtube nerd, and I can browse through videos for hours and hours. I’ve found a lot of great channels, but my new big favorite is the fashion blogger slash most gorgeous and sweet girl ever; Negin Mirsalehi. She’s so freakin’ cute and funny, in addition to being drop dead gorgeous and having the best sense of style. She posts a new vlog every week filled with fashion inspiration, travels, her everyday life and cute moments with her boyfriend. Yep, I admit it, I have a huge girl crush, hahah. You should definitely check out her Youtube channel here the next time you’re just chilling without anything to do, and binge watch all her vlogs. I didn’t notice until after getting hooked on her vlogs that she’s actually huge on Instagram too, so I’m sure a lot of you already know about her. Just a little tip! Oh – and if you have tips for any inspiring YouTube channels I should follow, please share! I looove looking through all kinds of videos

• • • • • • • • • • • •

Hei søtinger! Jeg tenkte å komme med et lite tips på kveldskvisten som du kan bruke resten av kvelden på dersom du i likhet med meg ligger godt plantet i sofakroken akkurat nå. Jeg har blitt en skikkelig Youtube-nerd, og jeg kan se videoer i timesvis uten å bli lei. Jeg har funnet en hel haug med gode kanaler og Youtubere som jeg liker å følge med på, men den største favoritten akkurat nå er motebloggeren og en av de vakreste jentene jeg noengang har sett; Negin Mirsalehi. Hun er altså bare så søt og morsom, i tillegg til å være helt latterlig pen og med en helt fantastisk personlig stil. Hun poster en ny vlog hver uke fylt med moteinspirasjon, reiser, hverdagslivet i Amsterdam og søte øyeblikk med kjæresten hennes. Ja, jeg innrømmer det – jeg har tidenes girl crush! Haha. Jeg anbefaler virkelig å binge-watche videoene hennes her neste gang du bare chiller i sofakroken. Jeg oppdaget ikke før nylig at hun faktisk er veldig stor på Instagram, så jeg er sikker på at flere av dere allerede har hørt om henne. Bare et lite tips! Åh, og hvis du har tips til gode Youtubere å følge må du veldig gjerne dele i kommentarfeltet. Jeg får ikke nok! Det er perfekt avkobling i hverdagen hvis jeg kjenner at jeg trenger en pause, men ikke har tid til å se en hel episode av en serie

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Martha says

  Hei! Tusen takk for tips, er også totalt youtube-junkie! Du bør sjekke ut Estée Lalonde (og vlog-channelen hennes Everyday Estée, hun har verdens søteste hund, hehe), Amelia Liana, Ingrid Nilsen, Lydia Millen og Carrie Rad :-) Klem!

 2. Kari-Lise says

  Hei Cathrine! Må bare si at jeg setter stor pris på bloggen din, kikker innom hver dag! :-) Takk for youtube-tips – jeg følger også MuchelleB, hun kan varmt anbefales!

 3. Anita paulsen says

  Haha så gøy at du også syns det. For jeg har fulgt henne lenge . Hun er så nydelig. Lydia Elise Millen må du også titte innom. Både bloggen hennes, snapchat og youtuben er fantastisk.

 4. Jasmin says

  Claire Marshall (HeyClaire) er seriøst en av favorittene mine som ligger øverst på lista, jeg lover at du ikke kommer til å bli skuffet! Hun er mesterlig på å redigere og har en herlig aura over videoene sine og hele seg!

  Jeg har vært YouTube-nerd siden tidenes morgen, og er svært avhengig.. Så hvis du trenger å sjekke ut nye folk å følge kan du titte på subscriptionlista mi! Jeg legger ikke ut videoer selv eller er ute etter å bli fulgt, så det er ikke ment som selvpromoteringshit – men jeg følger bra mange på YouTube av høy kvalitet, så anbefaler deg å ta en titt :)
  https://www.youtube.com/user/Jasvitam/channels?shelf_id=0&view=56

  Noen fler jeg kan nevne:
  Bubzbeauty (+Bubzvlogs)
  Michelle Phan (regner med du allerede har hørt om henne)
  Desi Perkins
  Lustrelux
  Ilikeweylie (+WahlieTv – vlogkanalen hennes)
  Sophia Chang (hun minner om en blanding av Weylie og Claire Marshall, hehe)
  Samantha Maria
  Chriselle Lim
  Evelina
  Niomi Smart
  Rachel Aust
  Glam&Gore
  Nikkietutorials
  Clothesencounters
  Inthefrow
  Carly Cristman
  Annie Jaffrey
  CloudyApples (hun har ikke postet på denne kanalen på lenge, men videoene er virkelig gode som gull)
  From Head to Toe

  Lista ble visst litt lenger enn jeg først hadde tenkt, hehe. Var forresten et par jeg med vilje ikke nevnte, ettersom jeg så at andre allerede hadde kommentert dem :)
  Kos deg med videoene! <3

Leave a Reply