My New Marble Coffee Table

Sponset

Table from ByBjørkheim

Da var det på tide å vise dere litt ordentlige bilder av det nydelige nye stuebordet mitt! Dere har jo allerede sett en god del av det – marmorplaten er jo det perfekte underlag for bloggbilder, hihi. Jeg er rett og slett helt forelsket i det! Tidligere hadde jeg jo et kjempestort og kraftig trebord, og jeg kjente at det var på tide med en forandring. Jeg har ikke verdens største stueområde, og det gamle bordet tok liksom opp all plassen! Derfor ønsket jeg meg et mindre og nettere bord, og den store drømmen var selvfølgelig marmorbord, som jeg syns er det fineste i verden. Etter litt googling fant jeg det perfekte – Carrera salongbord i grå/hvit carrera-marmor fra Italia, med understell i rustfritt stål. Designet er norsk, og da tenkte jeg med en gang at det ville være langt utenfor mitt budsjett. Jeg føler liksom alltid at så lenge man går utenom de store møbelkjedene og vil ha annet design, blir det plutselig tusen ganger dyrere! Nei, ikke denne godbiten. 4900kr koster det, og det er jo det samme som det første stuebordet mitt fra Living kostet.

Du finner bordet mitt her

Enda mer forelsket ble jeg i bordet da jeg leste mer om historien bak merket ByBjørkheim. Bak merket står nemlig paret Åse Ørjaseter og Sondre Bjørkheim, som etter utallige turer til Bali ble inspirert til å lage deres egen merkevare. Bali har en lang tradisjon i å produsere møbler og har en rekke spennende råvarer å velge i mellom. Det begynte i det små, med røtter i Bali – og i dag har ByBjørkheim en hel kolleksjon bestående av spisebord, salongbord, krakker, lamper og stoler i naturlige materialer, inspirert av den nydelige øyen. Jeg syns den historien er så fin! Ikke noe masseproduksjon fra Ikea her i gården, for å si det sånn, hihi.

Er det ikke fint?

ByBjørkheim har som sagt en hel kolleksjon, og her er noen av mine andre favoritter fra merket. Herregud, det øverste salongbordet med lagringsplass og marmorplate er jo helt perfekt! Jeg anbefaler virkelig å sjekke ut sortimentet hvis du har like marmordilla som meg, eller hvis du liker andre naturlige materialer som heltre, stein og metall. Marmorplatene kommer forresten i både grå, sort og grønn!

Her ser dere flere av produktene i tre (og et av spisebordene i marmor). Superfine, ikke sant? Alle produktene ligger på lignende priser som de store møbelkjedene, så hvis du vil oppfriske hjemmet kan jeg varmt anbefale en tur innom hjemmesiden deres her

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. Viktoria says

  Nydelig bord :D Men eg er og litt nyskjerri på kor gulvteppet ditt er fra, og kor teppet i sofaen din er fra? :D Det lyse grå på enden av sofaen :)) Håper på svar ❤️

 2. Marte says

  Hei!
  Jeg så på mystoryen din på Snapchat, og synes den første kjolen du hadde filmet var helt nydelig. Jeg finner ikke den på nettsiden, og lurte på om du kunne si hvor du fant den?

  Det var en vinrød maxikjole som hadde noe knytting fremme tror jeg.

  Klem <3

 3. says

  Really really nice, I have a thing with marble too lately. It’s just so pretty.

  I love your sofa too btw. Where is it from? Would love to have a grey couch. Every now and then I’m already looking for one in case I’m moving out haha.

  xx Carian

  • says

   Skjønner hva du mener, syns ikke du er frekk! Jeg ville kjøpt dette bordet uansett om jeg fikk det sponset eller ikke, men nå var jeg så heldig og fikk til et bloggsamarbeid. Men tanken gjelder jo uansett – jeg har alltid trodd at unikt norsk design var utenfor mitt budsjett, men nå viste det seg at det faktisk finnes rimeligere varianter :)

Leave a Reply