My L’Occitane Loves

Annonse

The best of the best

Gjennom over 6 år som blogger har jeg blitt introdusert for utallige skjønnhet- og velværemerker, og dermed også blitt svært kresen på hva jeg liker, og ikke liker. Det er rett og slett sjeldent at jeg faller pladask for et merke. Derfor er jeg så utrolig glad for å ha et samarbeid med L’Occitane, for det er et av de få velværemerkene som jeg ikke kan se for meg hverdagen uten! Produktene mine derfra har faktisk tatt over hele velværeskuffen på badet. De av dere som har prøvd noen av L’Occitanes herlige produkter skjønner nok hva jeg snakker om! Det er rett og slett en helhet som ingen andre kommer i nærheten av, etter min mening. Den delikate innpakningen, de deilige duftene, de rene og luksuriøse ingrediensene, og følelsen man får når kremene eller oljene treffer huden.. Det er hverdagsluksus på sitt beste, syns jeg! Forrige uke var jeg jo så heldig å bli invitert på middag med dem i Stockholm (se bilder fra den herlige eventen her), og jeg ble spurt om jeg ville trekke frem mine favoritter fra merket. Det var rett og slett nesten umulig, for jeg elsker alle produktene mine derfra! Jeg endte likevel opp med fire favoritter, men nederst i innlegget må jeg bare tipse om noen flere, hihi. La oss sette i gang!

• • •

  Almond Cleansing & Softening Shower Oil

with almond oil

Du finner den her 

Denne dusjoljen er den mest luksuriøse og deiligste jeg noensinne har prøvd. Jeg snek meg faktisk til en liten dæsj med denne da jeg dusjet hos Eirín tidligere i høst, da denne stod så fint og fristende til i dusjen, hihi. Det første jeg tenkte var bare «DENNE vil jeg ha!!». Jeg løp og kjøpte den, og siden har jeg ikke tatt en eneste dusj uten. Den lukter helt himmelsk, og er beriket med mandelolje som renser huden skånsomt, samtidig som den virker fuktighetsgivende og nærende. I kontakt med vann forvandles den til et helt himmelsk skum, og etterlater huden ren, silkemyk og velduftende. Denne anbefaler jeg til tusen, både til deg selv og som julegave til noen du er glad i.

• • •

Almond delicious paste

Exfoliating and smoothing

Du finner den her

For meg er en god kroppsskrubb et stort must i dusjen. Jeg er, som dere vet, en stor fan av selvbruning, og da er en god skrubb helt avgjørende for et godt resultat. Kroppsskrubber er helt himmelsk uansett om man ønsker å forberede huden for videre behandling eller ikke – det fjerner døde hudceller og gjør huden silkemyk. Almond Delicious Paste består av en deilig blanding av mandelsmør, mandelolje, knuste mandelskall og sukkerkrystaller som skånsomt eksfolierer og gir næring til huden. Den er helt nydelig å bruke i kombinasjon med dusjoljen, og gir et utrolig bra resultat! Den gir meg en skikkelig spafølelse hjemme på mitt eget bad, og nå kan jeg ikke se for meg å noengang bruke en annen.

• • •

Almond Milk Concentrate

Firming & Smoothing

Du finner den her

Mmm… Den deiligste bodylotionen noensinne! Den er beriket med mandelekstrakter som både lukter himmelsk og gjør huden silkemyk. Denne gir i tillegg en fastere og glattere hud, og 48 timers fuktighet! Denne er perfekt å påføre etter dusjoljen og skrubben, for det ultimate resultatet. Mandlene som brukes i produktene vokser forresten i Sør-Frankrike, som jeg syns er veldig kult. Det er noe med helheten som jeg nevnte tidligere, jeg elsker det.

• • •

Aromachologie Rebalancing Face Mask

Du finner den her

Jeg er en skikkelig sucker for ansiktsmasker, og bruker det flere ganger i uken. Jeg har jo nevnt hjemmespa på bloggen hundrevis av ganger i løpet av alle årene jeg har blogget – det er noe som er veldig viktig for meg, og da er ansiktsmasken det aller viktigste. Det å legge seg ned i sofakroken etter en lang dusj, lakke neglene og se en koselig serie mens man lar ansiktsmasken virke – det er hverdagsluksus på sitt beste! Denne masken bidrar til å fjerne urenheter i huden og stramme opp porene. Store porer er noe jeg sliter med i perioder, så jeg er veldig glad for at den angriper akkurat det proglemet. Den er beriket med eteriske oljer som renser huden, og gjør den skinnende og glødende! Duften er 100% naturlig – og den lukter godt!! Er du på utkikk etter en deilig ansiktsmaske kan jeg varmt anbefale denne.

• • •

Shea Ultra Rich Comforting Cream

25% Shea Butter

Du finner den her

Dersom du, som meg, sliter med tørr hud i vinterhalvåret, må du bare prøve «Shea Ultra Rich Comforting Cream»! Den inneholder 25% sheasmør, som er utrolig bra for fuktigheten i huden. Et par kvelder i uken masserer jeg et tykt lag inn i huden, og lar kremen virke over natten. Når jeg våkner ser jeg stor forskjell! Denne bruker jeg hver eneste gang jeg ser at huden trenger litt ekstra fukt. Den kan også brukes på dagtid, men da tar jeg et tynnere lag. Kremen kan også brukes for deg med sensitiv hud, og den gir fuktighet i hele 72 timer! Flere venninner har allerede kjøpt denne etter å ha prøvd min, den er rett og slett bare bra. Huden blir mykere og smidigere, og mindre tørr og stiv!

Some other favorites

• • •

Som jeg nevnte tidligere, må jeg bare tipse om et par produkter til, som jeg er så utrolig glad i.  Jeg er blitt helt avhengig av parfymen som heter «Cherry Blossom Eau de Toilette». Den lukter så friskt og godt, og er akkurat passe søt. Håndkremen og fotkremen med sheasmør er store favoritter hos meg – og det siste tilskuddet på favorittlisten er en håndsåpe som jeg fikk i goodiebagen etter middagen i Stockholm. Den heter «Shea Butter Liquid Soap», og gjør hendene myke, rene og velduftende, i tillegg til at den ser helt nydelig ut på badet. Jeg føler ofte at jeg blir veldig tørr på hendene av å vaske dem, noe som passer meg dårlig ettersom jeg er helt nazi på å vaske hendene mye, haha. Da er det viktig at den er pleiende, og ikke uttørkende.

Det var mine favoritter, og jeg har en god nyhet til dere! Dersom dere ønsker å prøve noen av produktene fra L’Occitane selv, eller gi som julegave til noen du er glad i, kan du bruke rabattkoden «CATHLOCCITANE». Den gir deg 10% rabatt på alle varer – du finner hele utvalget HER. Enda en god nyhet er at du og en venninne kan vinne alle mine favorittprodukter som er bilde av i dette innlegget på Instagram!! Du finner meg under @cathinthecity.

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

  1. says

    Åå, elsker produktene deres selv! Dusj-oljen er superdeilig, og jeg elsker håndkremene! :-) Synes de søte pakkene er veldig fine å ha i vesken også! Redder meg ofte, spesielt nå som temperaturen og været er som det er <3 Skrubben skal jeg absolutt teste ut! Takk for tips, fine <3

Leave a Reply