My Livingroom Before & After

It’s finally done

Finally I can show you the result of the living room! This was the most important part of the house for me to fix up, and I’m so incredibly happy with the result. It’s soo cozy now!! When we moved in, there was so much remodeling to do, and stuff to think about, so I didn’t really care how the TV-area ended up.. It’s been bugging me for years, but it was the one part of the house where my boyfriend made most of the decisions, and I didn’t want to be too bitchy and demand changing it.. Well, now my patience had run out, and I just had to, hahah. This is the end result!

• • • • • • • • • • • • •

Endelig kan jeg vise dere resultatet av vår nyoppussede stue! Dette var det viktigste for meg å fikse opp da vi startet på oppussingen, og jeg er så utrolig fornøyd med resultatet. Det er såå lunt og koselig nå!! Da vi flyttet inn pusset vi opp hele huset, og det var rett og slett alt for mye å tenke på, så jeg brydde meg ikke så mye om hvordan TV-området endte opp. Det har irritert meg i mange år, men jeg har ikke helt visst hva jeg ønsket, og i tillegg var det liksom det eneste området der kjæresten min bestemte litt. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg kunne få gjøre akkurat det jeg ville, og han skulle hjelpe meg, men der fikk han litt frie tøyler. Jeg ville ikke være så bitchy at jeg forandret det ene området der han fikk bestemme! Vel, nå ble jeg visst det likevel, hahah. Her er resultatet!

Before…

& after

Quite a difference, right? Haha!

• • • • • • • • • • • • •

Litt av en forskjell, eller hva? Haha!

My main thing all these years has been that we have a really high ceiling, and the TV-stand was so low. The wall above the TV was just naked, and it looked very impersonal, naked and boring. So when we fixed it, I made sure to get a taller TV-stand, and hang the TV higher up on the wall. I also wanted to get rid of the speakers (which I felt really bad about, because my boyfriend love them.. But what are you gonna do..), which made room for this prettiness! In addition to looking way prettier than our old TV-stand, it has great storage, which is awesome.

• • • • • • • • • • • • •

Hovedtanken min har hele tiden vært at jeg ville ha alt høyere opp på veggen. Det er nemlig ganske så høyt under taket her i huset, og den gamle TV-benken var veldig lav. Veggen over TVen var naken, upersonlig og kjedelig. Da vi startet på oppussingen var noe av det viktigste for meg å finne en høyere TV-benk, og få TVen høyere opp på veggen. Jeg ønsket også å bli kvitt høyttalerne (som jeg fikk veldig dårlig samvittighet for, kjæresten elsket de nemlig, but what are you gonna do..), som gjorde plass til denne fine skjenken fra Ikea. Vi valgte å henge den på veggen, og droppe bein, slik at det ble luftig og fint under den.

I’m also incredibly happy with the chalk paint! Now it doesn’t look so naked above the TV, as there’s so much effect in the paint. I love the color, and I love the way the color and effect changes throughout the day, depending on the light. I was worried that the grey color would be too light, and that I wouldn’t get enough contrast between the white and grey, but now I think it looks great.

• • • • • • • • • • • • •

Jeg er også utrolig fornøyd med kalkmalingen! Nå ser det ikke lenger like nakent ut over TVen, ettersom det er så mye spill i malingen. Jeg elsker fargen, og jeg elsker hvordan både fargen og effekten forandrer seg gjennom hele dagen, avhengig av lyset. Før vi fikk opp TV-benken var jeg litt bekymret for at gråfargen skulle være for lys, og at jeg ikke ville få nok kontrast mellom det hvite og det grå. Det ordnet seg heldigvis kjempefint, og jeg syns fargen er helt perfekt. Den heter «Demring», og kommer fra Jotun.

• • •

What do you think of the result?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

 1. ElisabetD says

  Så utrolig bra det ble, gjorde seg veldig med den kalkmalingen :D Jeg flytter snart i egen leilighet og sikler litt på tv benken – så enkel men fin ! Det er IKEA bestå sant? Har du tvboksen, dvd spiller og lignende inni og hvordan fungerer det med signalet og fjernkontrollen? Må du åpne skapdørene?

 2. says

  Wæææ, dødsfint Cath!!! <3 Hahaha, døde av at det var det ene rommet typen din hadde bestemt. Ser de typiske guttetrekkene med sånne svære høyttalere, svarte møbler, gamerkonsoller osv… Haha! Det ble råbra :-D Vet hvor jeg skal hente inspirasjon når fyren jeg er sammen med endelig blir ferdig etter 100 år i Polen :):):):)

 3. says

  Woow, såå fint det ble! Elsket fargen på veggen, den ble nydelig! Vi har akkurat fått noen høytalere inn i hus vi også, heldigvis er de litt mindre og svarte, så de står faktisk fint i stil til tven, haha. Deilig med god lyd også!

 4. says

  Wow! For en forandring- dette ble jo råbra. Kroken ble totalforandret og jeg skjønner veldig godt at du er fornøyd:) Vi malte veggen bak tv-en i sommer en en nydelig sjøgrønn farge, men nå da det ble mørkere kvelder har jeg blitt usikker på fargen. Den er nydelig i dagslys og på sommeren, men nå er jeg altså SÅ innstilt på kalkmaling (stod mellom blå eller kalk i sommer også). Mannen sier derimot NEI, da vi akkurat har malt. Haha, så irriterende !!
  Fin førjulstid til deg :)

 5. Lene says

  Kjempefint! Nå ble jeg skikkelig inspirert til å gjøre noe sånt i vår leilighet også! Men hva gjorde dere egentlig med høyttalerne? Har dere noen andre, eller droppet det helt? Vi har også det “problemet” at kjæresten har kommet hjem med for store høyttalere, hehe.

  • says

   Tusen takk søte :) Vi har ennå ikke funnet noen fine høyttalere, men det er jo lyd i tv’en så det er ikke krise. Vi har de gamle enda, og feks til julebordet når vi ønsket høy musikk satt vi de bare bak spisestuesofaen! Hahah tror det der er et velkjent problem :D

   • Maia says

    Hei! Jeg lurte også på dette med høyttalerne. Hvordan klarte du å “bli kvitt” dem? Jeg har samme “problem”, men har ikke hjerte til å overkjøre ham og kreve at jeg får min vilje, vi er jo to som deler hjem. Men hvis du hadde noen triks for å overtale ham til at det var en god ide å bli kvitt dem, hadde det vært supert hvis du hadde delt!!

    • says

     Heihei :) Jeg ga vel små hint i godt over et år, haha. Hadde jeg spurt om vi kunne kvitte oss med de, og han absolutt ikke ville det, hadde jeg bare godtatt det av helt samme grunner som deg! Men jeg jobbet meg rett og slett litt til det over tid, hahah♥

 6. Carian says

  What a difference and I l-o-v-e it soo much! The wall turned out amazing, It’s not a common thing, but I definitely would consider it myself too!
  It looks extra cozy with the Christmas decorations… The feathertrees are just <3 <3 <3!! – xx Carian

 7. says

  Det ble jo sååå mye bedre da!! Utrolig fint <3 Elsker forresten malingen altså – tror jeg må prøve meg på noe sånt en gang selv. Er så utrolig lei stuen (leiligheten generelt egentlig, hah), og trenger en forandring. Siden jeg tilbringer mye tid i stuen, er det det rommet jeg evt kommer til å ta for meg først :-D Kanskje jeg tar mint på en av veggene.. !? <3 Finnes jo et hav av muligheter egentlig.. Jeg må bare finne motivasjonen først! Stor klem

Leave a Reply