My Four Favorite Beauty Treatments

Sponsored treatments

Hi lovies! Do you remember me telling you that I had a little «extreme makeover» a few weeks back? Or, maybe not extreme, haha, but I felt so incredibly un-fresh, so I decided to do all my favorite beauty treatments in one week. After that I seriously felt like a new human being, and today I thought I’d share them all with you guys! What’s important to me when it comes to beauty treatments is that the result is natural, and that it doesn’t require a lot of work on my part, haha. When it comes to beauty, I like to keep things nice and simple! I swear by these treatments, which all make me feel so much fresher, and saves me a ton of time. Here we go!

• • • • • • • • • • • •

Hei fine dere! Husker dere at jeg fortalte om min lille «extreme makeover» for et par uker siden? Ok, kanskje ikke så ekstremt, haha, men jeg følte meg rett og slett utrolig ufresh etter en sommer med mye festligheter, så jeg bestemte meg for å ta alle mine favorittbehandlinger i løpet av én uke. Jeg følte meg seriøst som et nytt menneske etterpå, haha. Når det kommer til skjønnhetsbehandlinger er det viktigste for meg at resultatet blir naturlig, og at det ikke krever mye av tiden min verken under behandlingen eller hjemme. Jeg liker å holde det enkelt! Jeg elsker disse behandlingene – de får meg til å føle meg så utrolig mye freshere, og de sparer meg masse tid hjemme. Here we go!

• • •

What Highlights, roots and cut
Where Digg Hair Studio
Duration 2 hours
Reach 55 32 11 11

As you know, I’m not this blonde naturally. One of the most important things for me for feeling fresh, is having pretty hair with minimal roots! I’ve gone exclusively to Rune at Digg Hair Studio in Bergen for five years now, and I don’t think I’m ever gonna stop. Please never retire, Rune!! We keep it real simple, and just put highlights in my roots every two months. Every other time I’m there, we cut it a bit. Rune has become a really good friend, and it’s always a pleasure being there. That’s super important to me!

• • • • • • • • • • • •

Som dere sikkert har forstått, er jeg ikke så blond naturlig. En av de viktigste tingene for at jeg skal føle meg fresh i hverdagen, er håret mitt! Jeg kan godt ha litt ettervekst, men etter ca to måneder er det på tide å ta den. Jeg har gått utelukkende til Rune på Digg Hair Studio på Sundt i fem år nå, og det kommer jeg nok aldri til å slutte med. Du kan dessverre aldri pensjonere deg, Rune! Vi holder det veldig enkelt, og striper som oftest bare etterveksten min. Annenhver gang jeg er der, klipper vi det litt. Rune har faktisk blitt en veldig god venn som jeg kan snakke om så å si alt med, så jeg gleder meg alltid til frisørtimene mine på Digg. Det er kjempeviktig for meg!

• • •

What Permanent nail polish
Where Nails for You
Duration 1 hour
Reach  Facebook ←

Another thing that’s really important to me, is having pretty nails. I absolutely hate chipped nail polish! After I started going to «Nails for You», I won’t go anywhere else with my nails. I don’t know what it is, but the result stays good for so long!! Other places I have to re-do them ever 3-4 weeks, but here the result lasts for like two months!! My nails never break, and they just look gorgeous. I only do shellac, not extensions, but I still have pretty long nails as they put something on them to make them unbreakable. I love this color, and I’m definitely going for the same one the next time I go there. Normally I’ll spend around 1,5 hours a week on my nails, with removing nail polish and putting on new. Now that I don’t have to do that anymore, I suddenly have 12 free hours during the two months that the result lasts! Isn’t that crazy? Loving this treatment!

• • • • • • • • • • • •

En annen ting som er avgjørende for at jeg skal føle meg fresh i hverdagen, er fine negler. Jeg hater avskallet neglelakk! Etter at jeg startet å gå til «Nails for You», kommer jeg nok aldri til å bytte neglesalong. Jeg vet ikke helt hva de gjør, men resultatet holder seg fint så utrolig lenge! Andre steder må jeg gjerne ordne neglene igjen etter 3-4 uker, men her holder det med annenhver måned. Neglene knekker ikke, og lakken holder seg helt perfekt hele tiden. Jeg påfører kun shellac, ikke forlengelse, men mine egne negler blir fortsatt ganske lange ettersom de rett og slett ikke knekker. Jeg elsker forresten denne fargen, og kommer til å gå for den samme neste gang jeg skal fikse neglene! Jeg regnet litt på det, og kom frem til at jeg bruker ca 30 minutter tre ganger i uken på å fjerne gammel lakk og ta på ny, hjemme. Nå som jeg har denne permanente lakken, har jeg plutselig hele 12 timer til overs i perioden jeg har det på! Er ikke det sykt? Jeg elsker virkelig denne behandlingen.

• • •

What Lash lift + brow shaping
Where Beauty London + Brow Rehab
Duration 1 hour each
Reach Facebook here + here

I’m obsessed with these treatments!! Earlier I would always put on lash extensions, but I was never quite happy with it. The result was pretty, it wasn’t that, but I could never get used to having something that didn’t belong there on my eyes, hah. I felt sort of naked without them, but I absolutely loved taking breaks from it. About a year ago I read about lash lifts on Emilie‘s blog, and I decided to give it a try. No more lash extensions for me after trying this, that’s for sure! A lash lift is like a permanent eyelash curl, only with way better effect than the curl you get at home. The result lasts until your lashes naturally renew themselves – about 6-8 weeks! They also color your own lashes, so I basically don’t need mascara. I think that the result looks way prettier and more natural than last extensions, and I don’t have to have something stiff and itchy on my eyelids! This time I also tried brow shaping at Brow Rehab which is in the same salon, and I’m super happy with the result. I simply wanted to clean my brows up a bit, and color them – which is exactly what I got.

• • • • • • • • • • • •

Jeg er helt avhengig av disse behandlingene! Tidligere brukte jeg alltid vippeextensions, men jeg var aldri helt fornøyd. Resultatet pleide å bli fint, det var ikke det, men jeg klarte rett og slett aldri å bli vant til å ha noe på øynene som ikke hørte hjemme der, hah. Jeg følte meg litt naken uten de, men samtidig gledet jeg meg alltid til å ha pause fra de og være helt naturlig. For ca et år siden leste jeg om vippeløft på Emilie sin blogg, og bestemte meg for å teste det selv. Aldri mer vippeextensions på meg, for å si det sånn! Et vippeløft er som en permanent vippetang for vippene, bare med mye bedre resultat enn det du får med tangen hjemme. Resultatet varer helt til vippene dine fornyer seg – ca 6-8 uker. De farger også vippene dine, så jeg trenger faktisk ikke å stresse med mascara. Jeg syns resultatet er mye finere og mer naturlig enn vippeextensions, og så slipper å ha noe stivt på vippene mine til enhver tid! Jeg elsker det. Denne gangen prøvde jeg også brynsbehandling hos Brow Rehab, som holder til i samme salong som Beauty London. Jeg ønsket bare å «rense opp» brynene litt, få en finere fasong på de, og farge de. Det var akkurat det jeg fikk, og jeg er kjempefornøyd med resultatet!

As you can see, I don’t really need any makeup on my brows now, and I absolutely love it. I only fill in tiny parts where I don’t have a lot of hair! I only apply a super thin layer of mascara on my lashes, and the result is gorgeous in my opinion. I look so much more awake with the lift, and I think my eyes really «pop». I don’t use mascara every day, as I just don’t feel like I need it when my lashes are colored.

• • • • • • • • • • • •

Som dere ser, trenger jeg nesten ingen sminke på brynene mine nå! Jeg fyller kun inn et par små områder der jeg ikke har så mye hår. På vippene påfører jeg kun et tynt lag med mascara, og resultatet blir så fint! Jeg synes jeg ser mye mer våken ut med vippeløftet, og øynene «popper» skikkelig. Jeg bruker ikke mascara hver dag, rett og slett fordi jeg ikke syns jeg trenger det med vippeløftet, men hvis jeg først bruker det trenger jeg nesten ingenting for å få et fint resultat.

At home up-keep

I have a little routine that I do at night to make sure that the result stays pretty. It takes me about 20 seconds, and I do it right after I brush my teeth to make sure I don’t forget. The first thing I do, is put on a thin layer of the lash serum «Create Lashes», that I got at the salon. I’ve been using it for a few months, and my lashes are sooo long now!! I don’t think the pictures even do them justice. All my friends have commented on my crazy long lashes, and when I tell them that I’ve been using a lash serum they’re all like «Oh.. So that actually works?». I can tell you that YES, it works like a charm. My lashes got super long after using the serum for about a month, and now I just use it a few nights a week for up-keep. I also use the conditioning serum on them (which is a blanc mascara), to make sure that they stay moist and healthy. At Brow Rehab I got the Brow Wiz from Anastasia Beverly Hills in the color «soft brown», which is what I use to fill in my brows.

• • • • • • • • • • • •

Jeg har en liten rutine som jeg gjør hver kveld for å sørge for å opprettholde det fine resultatet fra behandlingene. Det tar meg ca 20 sekunder, og jeg gjør det alltid rett etter tannpussen for å sørge for at jeg ikke glemmer det. Det første jeg gjør er å påføre vippeserumet fra «Create Lashes», som fås kjøpt på Beauty London. Jeg har brukt det i et par måneder, og vippene mine er sååå lange nå! Jeg synes ikke bildene gjør vippene rettferdighet i det hele tatt, haha, de er egentlig lengre enn de ser ut som. Alle venninnene mine har kommentert det, og når jeg forteller at jeg har brukt vippeserum, er alltid svaret «Åå.. Så det funker, faktisk?». Jeg kan fortelle at JA, det gjør det. Vippene mine ble superlange etter ca en måned, og nå bruker jeg det bare et par kvelder i uken for å opprettholde lengden. Jeg bruker også «conditioning serum», som er som en blank mascara, for å holde vippene fuktige og friske. Balsam for vippene, med andre ord! På Brow Rehab fikk jeg også med meg Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills, i fargen «Soft Brown». Den bruker jeg til å fylle inn brynene, selv om jeg egentlig ikke trenger det nå!

♥ ♥ ♥

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Comments

Leave a Reply